Beyonce, 50 milyon Dolar'a Pepsi'nin yüzü!
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce, 50 milyon Dolar'a Pepsi'nin yüzü!

Ünlü içecek markası, ikinci kez Beyonce ile masaya oturarak, dudak uçuklatacak bir anlaşmaya imza attı! Marka, müzik dünyasının süperstarına tam 50 milyon Dolar verdi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Aralık 2012

Ünlü isimlerle yaptığı reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen içecek markası Pepsi, bu kez kesenin ağızını iyice açtı! En son 2002 yılında anlaşma yaptığı Beyonce ile 2013 kampanyası için tekrar masaya oturan marka, New York Times gazetesinin verdiği bilgiye göre, sanatçıya tamı tamına 50 milyon Dolar verdi!

Anlaşmanın içinde bir reklam filmi, sınırlı sayıda üretilen, üzerinde Beyonce'nin resminin olduğu Pepsi kutusu ve 3 Şubat'ta oynanacak Super Bowl karşılaşmasının yarı finalinde sahneye almak var. Bu, şimdiye kadar bir yıldıza verilen en yüksek reklam ücretlerinden biri.

Müzik dünyasının süperstarı konumundaki Beyonce, gazeteye yaptığı açıklamada, "Pepsi, yaratıcılığın geliştirilmesi için sanatçıları destekliyor. Bir iş kadını olarak, ben bir markayla çalışırken yaratıcılığımdan ödün vermek istemiyorum, anlamda çok örtüşüyoruz" dedi.

Coca-Cola ile kıyasıya bir rekabet içinde olan Pepsi, ünlü yıldızlarla reklam anlaşmaları yaparak, gündemde kalmayı başarıyor. Marka daha önce Michael Jackson, Madonna, David Beckham, Britney Spears ile de çalışmıştı.

80'li yıllarda Michael Jackson'ı reklam filmlerinde oynatarak, müthiş dikkat çeken marka, ünlü sanatçıyla 4 milyon Dolar'a anlaşmıştı. Aynı şekilde Madonna da markadan 4 milyon Dolar alarak, bir süreliğine reklam filmlerinde oynamıştı.

1998 yılında ise ünlü futbolcu David Beckham ile anlaşan Pepsi, bu anlaşma için yıldız futbolcuya 24 milyon Dolar vermişti.

Şimdiye kadar en yüksek ücretin ise Birtney Spears'a verildiği yönünde bilgiler var. 2001 yılında, şöhretinin zirvesinde olan yıldızın bu anlaşma için 94 milyon Dolar aldığı söyleniyor. Ancak bu rakam asla doğrulanmadı.