Hardal'da öğlen yemeği sonrası kahve keyfi
ÜNLÜ STİLİ

Hardal'da öğlen yemeği sonrası kahve keyfi

Farklı konseptlerdeki restoranları ile yiyecek-içecek ve eğlence sektöründe hizmet veren Mar Group, bünyesinde yer alan Hardal Restaurant, öğlen yemeklerini şölene dönüştürüyor. Hardal, öğle yemeklerinden sonra keyifle içilen filtre kahve ve latteyi müşte

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2013

Hardal Restaurant, Asmalımescit, Nişantaşı ve Ataköy Marina'da bulunan şubelerinde, öğlen yemeklerinden sonra, kahve keyfini ofise taşıyor. Öğlen yemeklerinin vazgeçilmez adresi olan Hardal Restaurant'ta öğlen yemeğinden sonra ofisinize dönerken, ikram edilen kahvenizi yanınıza alabilir, keyfinize yol boyu devam edebilirsiniz.

Hardal'da keyif saatleri bitmiyor…

Hafta içi her gün Hardal şubelerinde saat 14.00- 17.00 saatleri arasında tatlı siparişi veren misafirlere çay veya kahve Hardal'ın ikramı olarak sunuluyor. Asmalımescit, Nişantaşı ve Ataköy Marina'da bulunan Hardal, İstanbul eğlence ve lezzet hayatının nabzını tutarken, kaliteli hizmetiyle göz devam ediyor. Bu yıl ikinci kez almaya hak kazandığı "En İyi Dünya Mutfağı Ödülü" ile başarısı bir kez daha tescillenen Hardal Restaurant, zengin menüsü ve renkli atmosferiyle dikkat çekiyor.