Çocuklara Paskalya sürprizi!
ÜNLÜ STİLİ

Çocuklara Paskalya sürprizi!

Şehrin yeni nesil oteli Le Méridien İstanbul Etiler, Paskalya bayramını özel sürprizlerle hazırladığı Brunchart’ta kutlamaya davet ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mart 2013

Le Méridien İstanbul Etiler tarafından hem çocuklar hem de aileleri için farklı, eğlenceli ve sanat dolu bir gün olarak tasarlanan ve her hafta başka bir sanat aktivitesi ile düzenlenen "Brunchart"ın bu haftaki teması (31 Mart Pazar) Paskalya bayramına özel olarak hazırlandı.

Her Pazar 11.30-15.00 saatleri arasında düzenlenen açık büfe brunch'ta anne-babalar La Torre'nin zengin açık büfe sunumuyla keyif yaparken çocuklar da kendilerine özel hazırlanmış sanat atölyesinde uzmanlar eşliğinde farklı bir modern sanat aktivitesi ile tanışma imkanına kavuşuyor. Brunchart'ta çocuklarla 31 Mart Pazar günü Paskalya bayramına özel tavşan figürlü çikolata, kek, kurabiye sunumlarının yanı sıra yumurta boyama aktiviteleri gerçekleştirilecek. Ayrıca modern sanat atölyeleri programı kapsamında Mustafa Hulusi imzalı sanat çalışması çocuklar tarafından tekrar tasarlanacak.

"Brunchart"a katılım ücreti 8 yaşa kadar olan çocuklar için ücretsiz, 8-12 yaş %50 indirimli ve yetişkinler için 100 TL.

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 384 00 00.