Özgür Aras'tan “Bizim Ünlülerin Halleri”
ÜNLÜ STİLİ

Özgür Aras'tan “Bizim Ünlülerin Halleri”

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından söz ettiren iletişim danışmanı Ö

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Mayıs 2013

Kitabında, Türkiye'nin tanıdığı ünlülerle geçen 20 yıllık meslek hayatında yıllara dayanan gözlemlerini okuyucularla paylaşan Özgür Aras; ünlülerin en dikkat çekici, en tuhaf, en belirgin, hatta kimi zaman komik karakter özelliklerini kendi gözlemlerinden yola çıkarak kaleme aldı.

Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanan kitap bir bakıma ünlüleri tanıma kılavuzu olarak da değerlendirilebilir. Ünlüler dünyasından yola çıkan Özgür Aras, halktan insanların dünyasına da değiniyor ve aradaki farkların altını çizerek ünlü olma yolunda ilerleyecek olanlara da ipuçları vermeyi ihmal etmiyor.

Okuyucuları sıkmadan bir çırpıda okunacak, pek çok ünlü ismi akıllara getirecek yeni kitabının gördüğü ilgiden dolayı mutlu olan Özgür Aras "Bizim Ünlülerin Halleri" ile daha şimdiden çok satanlar listesine aday !