Coffeeway’den öğrencilere dost kampanya
ÜNLÜ STİLİ

Coffeeway’den öğrencilere dost kampanya

Ders çalışmadan önce içilen bir fincan kahve dikkati arttırıyor, konsantrasyona yardımcı oluyor ve ezber yeteneğini geliştiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mart 2014

Gurme kahve dükkanı Coffeeway, Nişantaşı ve Caddebostan'da Mart ayı boyunca öğrenci kimlik kartı ile gelen tüm öğrencilere, dilediği kahveyi yarı fiyatına veriyor.
Coffeeway'de her damak tadına uygun kahve çeşidi var.
"Ben bütün gün kahve içerim!" diyen öğrenciler, Coffeeway'e gelip, öğrenci kimliğini gösterdiğinde, uzman baristalardan diledikleri kahveyi yarı fiyatına, Mart sonuna kadar alabilecekler.Coffeeway; kahve sever öğrencileri, damak tatlarına ve tarzlarına uygun kahve harmanları ile, keyifli bir gün geçirmeleri için bekliyor. Öğrenciler dilerlerse seçtikleri mis gibi taze öğütülmüş kaliteli kahveleri evlerine de götürebilirler.
Coffeeway baristalarının son yaptığı tespitlere göre öğrenciler en çok aromalı espresso kahve ve filtre kahve çeşitlerini seviyorlar. Coffeeway'de her zevke uygun, aromalı espresso çeşitleri bulunuyor. Bisküvi-krema, karamel-fındık, tarçın-zencefil, çikolata makademia, vanilya, fındık kreması ve daha niceleri…Aromalı espresso çeşitlerinden siz hangisini arzu ederseniz?