En güzel hediye birlikte geçireceğiniz bir gün
ÜNLÜ STİLİ

En güzel hediye birlikte geçireceğiniz bir gün

Silence İstanbul Hotel; birlikte geçirdiğiniz her anı özel kılmak için çabalayan annelerinize unutulmaz birgün yaşatmanız için hazırlıklarını tamamladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mayıs 2014

Mimarisi ve kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla ön plana çıkan Silence İstanbul Hotel, Anneler Günü'nü sıcak bir atmosferde geçirmek isteyen değerli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özel etkinliklerle, annelerinize sizinle geçireceği mutluluk dolu birgün armağan ediyor.

Marmara Denizi ve Prens Adalarına bakan manzara eşliğinde düzenlenecek brunch etkinliği; ferah ve huzurlu bir ortamda keyifli saatler geçirmeyi vaadediyor. Bu özel günde; Adalar manzarası ve lezzetli brunch eşliğinde yapacağınız hoş sohbetlerinize İspanyol gitarın melodileri eşlik ediyor olacak.

Brunch keyfinin devamında annenize günün yorgunluğunu attırmak istiyorsanız sadece Anneler Gününe özel kampanya fiyatıyla Silence SPA merkezimizden Relax Masaj'ı hediye edebilirsiniz.

Bu keyifli etkinliğe katılmak ve annenizle unutamayacağınız bir gün geçirmek için 444 9 440 veya 0216 570 7007 no'lu telefondan rezervasyonlarınızı yapmanız yeterli olacak.