Neşeli Günler efsanesi İstanbul'da!
ÜNLÜ STİLİ

Neşeli Günler efsanesi İstanbul'da!

Neşeli̇ Günler efsanesi̇ni̇ günümüze taşıyan The Von Trapps, aşk ve umut dolu şarkılarıyla 12 Kasım’da İş Sanat'ta!

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Kasım 2014

Unutulmaz Neşeli Günler- The Sound Of Music - filminin efsanevi karakterleri Captain ve Maria Von Trapp'in gerçek torunları The Von Trapps, tüm dünyada sevilen bir ailenin müzik geleneğini aşk ve umut dolu şarkılarla bizlere taşıyor.

Türkiye'nin de en sevdiği gruplardan biri olan Pink Martini ile ortak çalışmalarından itibaren uluslararası kariyerlerinde hız kazanan kardeşler müzik çalışmalarına ABBA şarkısı Fernando, Japon tangoları ve hatta Brezilya ritimli rengarenk şarkılarla devam ediyor. Kardeşler aşk dolu şarkılarını 12 Kasım'da İstanbul'da ilk kez İş Sanat'a getiriyor.

Pink Martini'nin son stüdyo albümü Get Happy'de Rufus Wainwright ile "Kitty Come Home" şarkısında karşımıza çıkan grup Portland'a yerleşip Thomas Lauderdale ile Pink Martini ile ortak albümleri "Dream a Little Dream"i kaydetti. 8. stüdyo albümlerine The Chieftains, Wayne Newton, ve Charmian Carr gibi isimler de konuk olurken grup "Dream a little dream" albümü için Justin Bieber ve Usher gibi öğrencilerine de vokal koçluğu yapmış Jan Smith ile çalışmış.

The Sound of Music – Neşeli Günler filminin ruhunu filmin yayınlandığı 1964 senesinden yıllar sonra da aynı ailenin gençleri olarak sahnelere taşıyan The Von Trapps, The Captain ve Maria von Trapp isimlerini yepyeni bir ruha büründürerek tüm dünyaya ulaştırıyor.

The Von Trapps ilk solo konserleri ile Türkiye'de ilk kez 12 Kasım'da İş Sanat'ta.