'Efsane' sergide gözler Kate Moss'taydı
ÜNLÜ STİLİ

'Efsane' sergide gözler Kate Moss'taydı

Beş sene önce yaşamını yitiren efsanevi moda tasarımcısı Alexander McQueen'in tasarımlarından oluşan retrospektif serginin yıldızı Kate Moss oldu. 41 yaşındaki model, McQueen'in ilham perisiydi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2015

Son zamanların en yaratıcı tasarımcılarından, 2010 Şubat'ında yaşamını yitirmiş olan Alexander McQueen'e saygı duruşu niteliğindeki sergi 'Alexander McQueen: Savage Beauty' Londra 'daki Victoria and Albert Museum'da açıldı.



Yaratıcı modacının işlerine dair Avrupa'daki ilk ve en geniş retrospektif sergisi olan 'Alexander McQueen: Savage Beauty'nin gala yemeği de şöhretler zirvesi gibi geçti. Gecenin en göz alıcı katılımcısı ise süpermodel Kate Moss oldu. Moss da konuklardan Naomi Campbell ve Erin O'Connor gibi geceye ünlü modacının tasarımıyla katıldı. Boynundan ayak bileklerine kadar inen siyah dantelli transparan bir kıyafetle boy gösteren Moss'a eşi Jamie Hince eşlik etti.



McQueen'in ilham perisi olan Moss'un üç boyutlu hologramı da serginin bir parçasıydı. Victoria Beckham ve Salma Hayek gibi isimler de etkinlikteydi.