Dünyanın en iyi DJ'leri İstanbul'da!
ÜNLÜ STİLİ

Dünyanın en iyi DJ'leri İstanbul'da!

İstanbul en iyi DJ'leri misafir etmeye devam ediyor. Sırada elektronik müzikseverlerin merakla beklediği Dünyanın en büyük konsept şovlarından Don’t Let Daddy Know var!

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2015

Dünyanın en iyi DJ'lerinin yüz binlerce elektronik müziksever tarafından oylanarak sıralandığı DJMag Top 100, 2014 listesinin açıklanmasıyla birlikte başlayan uluslararası turnesi geçtiğimiz aylarda başladı ve bitti. Martin Garrix, Armin van Buuren ve Sunnery James & Ryan Marciano gibi elektronik müziğin en büyük isimlerini milyonlarla buluşturan DJMag Top 100 turnesi ardından sırada elektronik müzikseverlerin merakla beklediği konsept show Don't Let Daddy Know var.

Hollanda, İngiltere, Belçika, İspanya, Şili gibi pek çok ülkede sayısız sold-out şovun ardından muhteşem süprizlerle dolu Don't Let Daddy Know, 14 Kasım'da Life Park'ta İstanbullu elektronik müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor!

Son dönemdeki yükselişiyle Creamfields, Ziggo Dome, Ibiza gibi ünlü sahnelerde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen muhteşem şovlara imza atan ve sahnesinde dünyanın en büyük DJ'lerine yer veren Don't Let Daddy Know'un yeni durağı İstanbul.

Line-up:
Afrojack
Knife Party
Dannic
Kura
Sem Vox
Third Party
Arem Özgüç
b2b
Arman Aydın

*Deluxe lounge bilet sahipleri ücretsiz premium ikram servisinin yanı sıra sahne önünde serbest dolaşım hakkına sahip oloacaklar. 18 yaşından küçük katılımcılar Deluxe Lounge'a ebeveyn refakatinde katılım gösterebilirler.