Aktvite öneri: Gizemli Piramit Memhis'in sırrı
ÜNLÜ STİLİ

Aktvite öneri: Gizemli Piramit Memhis'in sırrı

Yeni oyun evi, Akıl Oyunları Kulübü'nün sırlarla dolu oyunu Gizemli Piramit Memhis'de sizi kum fırtınaları ve mumyalar bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Şubat 2016

Çöl fırtınası biraz abartılı olsada atmosferi anlamanız adına, bu havalı cümleyi kurduk. Sizi çöl fırtınası beklemiyor. Ama bir Çöl'ün beklediği kesin, Çöl kumu...

Evet!!! Bu evden kaçış oyununun tamamı özel bir kum ile kaplı. Son zamanlarda popülerliği giderek artan evden kaçış oyunları, farklı kurgulara sahip oyun evleri ile yenileniyor.

Henüz açılalı 3 ay olmasına rağmen yoğun bir ilgi ile oynanan ve kulaktan kulağa muhakkak gidin, oynayın. Dedikodularını aldığımız Gizemli Piramit Memhis oyununu bizde sizin için deneyimledik. Mısır'da geçen oyun, kurgusundan önce dekoru ile bizleri büyülüyor. Oyuncuları Mısır şehirinde gibi hissettiren Gizemli Piramit Memhis'in yerleri saf kumdan yapılmış. Odalar; yazılar ve heykellerle süslü... Gizemli Piremit oyunun zorluk derecesiyse kolay. Her odada şifreleri çözdükçe daha çok eğleniyorsunuz.


Oyunun, MÖ. 3000'li yıllarda Mısır firavunu Menes tarafından kurulan antik şehir Memphis'de geçiyor. Eski krallık dönemlerinde Mısır'a başkentlik yapan Memphis, geçen bu uzun süre boyunca birçok gizeme konu olarak efsaneleşmiş. Ünlü arkeolog Howard Carter, bu gizemi çözmek için yakın dostu Thomas ile Gizemli Piramit'e yolculuğa çıkar. Sırlarla dolu piramitten de çıkmayıysa başaramazlar. Howard'ın çözemediği bu sırrı, çözme görevi sizin!!! Piramit içinde yer alan şifreleri zekâ ve takım oyununuzla çözmeniz ve mumyanın sırrını ulaşmanız gerekiyor.

Not: Oyunu oynarken oldukça eğleniyorsunuz, gizemleri çözerken bulduğunuz her obje ve ipucu sizin evden kaçma sürenizi kısaltıyor. Bulduğunuz objelere odaklanın ve ekip çalışması yapın.