Şehrin karmaşasından uzakta: Seraf Restaurant
ÜNLÜ STİLİ

Şehrin karmaşasından uzakta: Seraf Restaurant

Şehrin karmaşasından uzaklaşacağınız huzur veren bir atmosfer… Mevsime uygun olarak hazırlanan bir mönü… Her biri yöresinden getirilen ürünlerle hazırlanan yemekler Seraf’ta yerini alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2016

Mevsimine uygun olarak en taze sebzeler, usulüne uygun olarak kesilen etler ve Seraf'ın Anadolu'yu adım adım gezerek büyük bir titizlikle seçtiği yöresel ürünler Seraf Restaurant'ta lezzetli ziyafetlere dönüşüyor.

Şehrin karmaşasından uzaklaşacağınız huzur veren bir atmosfer… Mevsime uygun olarak hazırlanan bir mönü… Her biri yöresinden getirilen ürünlerle hazırlanan yemekler Seraf'ta yerini alıyor.

Yöresel yemekleri özgün haliyle misafirlerine sunan Seraf'ın mönüsünün en özel yemeklerinden biri olan sac tava ise lezzet tutkunları için özel bir seçenek oluyor. Sac tavada işin sırrını çok iyi bilen Seraf, doğru malzemeleri işin ehliyle buluşturuyor. Sac tavanın yanında tercih edilen muazzam tadıyla bostana salatası ve Seraf mutfakta hazırlanan ayran ile bu lezzet taçlanıyor. Soğuk servis edilen ayran aşı çorbası da alternatif olarak bu lezzetin yanına seçilebiliyor. Sıcak havalara lezzetiyle soğuk esintiler katan, şeker kullanılmadan yapılan incir uyutması, hurma tatlısı ve Seraf'ın özel olarak hazırladığı tadıyla fark yaratan yoğurtlu dondurması da yaz aylarının etkileyici tatları oluyor.

http://seraf.com.tr/

http://seraf.com.tr