Intimissimi On Ice Show İtalya’da üçüncü kez gerçekleşti
ÜNLÜ STİLİ

Intimissimi On Ice Show İtalya’da üçüncü kez gerçekleşti

Heyecanla beklenen Intimissimi On Ice etkinliği İtalya’nın Verona kentinin tarihi ve romantik Arena di Verona anfi tiyatrosunda gerçekleştirildi. Buzlarla dekore edilen mekan, büyüleyici müzik ve ışıklandırma eşliğinde nefesleri kesti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ekim 2016

Bir Uluslararası kırmızı halı show'u haline gelen Intimissimi On Ice etkinliği, moda, buz pateni ve kaliteli müziği harmanlayarak misafirlerine bu yıl da büyüleyiciyi bir gösteri sundu. Spot ışıkları buz pistini aydınlatmadan once, Intimissimi kırmızı halıda hayalleri süsleyecek nitelikteki, zerafeti ve kadınsılığı temsil eden isimleri onurlandırdı. Kırmızı halıda yürüyen isimler arasında Intimissimi markasının ilham perisi Irina Shayk, eski Intimissimi reklam yüzü Macar süper model Barbara Palvin, günümüzün en popular mankenleri arasında sayılan Portorikolu Joan Smalls, ve Polonyalı Anja Rubik vardı. Intimissimi'nin keşfettiği ve markanın şimdiki temsilcileri olan Shlomit Malka ve Bojana Krsmanovic ise bu isimleri takip etti. Show'un Türkiye'den konukları Ebru Şallı ve Tuba Ünsal da kırmızı halının dikkat çeken isimlerinden oldu.

Gerçeklik ve düşler arasında kalmış bu ambiyans, Verona kentinin de tarihi büyüleyiciliği ile daha da etkileyici hale gelerek, bir hikaye anlatımı ile misafirlerini etkisi altında bırakmayı başardı. Hikayenin baş kahramanları Bel & Hero, romantik bir balo salonunda misafirlerine sürprizlerle dolu bir hikaye anlattı.



Bel rolünü üstlenen zarif Kiira Korpi, Olimpiyatlar dahil bir çok ödülü bulunmakta. Stephane Lambiel ise Hero rolü ile tartışılmaz bir yıldız olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu isimlerin yanı sıra ise, Carolina Kostner gibi sansasyonel başka performansçılar da bu yılki show'a katkıda bulunmuş oldu.

Yeni milenyumun en büyük sesi olarak görülen ve Oscar, Golden Globes adaylıkları bulunan Dünyaca ünlü Andrea Bocelli, show boyunca sergilediği canlı performansı ile izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Arena di Verona'nın kusursuz akustiği sayesinde beklenilenin de üstünde bir performans sergileyen Andrea Bocelli dakikalarca alkışlandı.