Onlar da ihanete uğradı
ÜNLÜ STİLİ

Onlar da ihanete uğradı

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ağustos 2017

Hollywood'da çoğu ilişki ihanet nedeniyle sona eriyor.

Aldatılan ünlü isimlerden bazıları sessiz kalmayı tercih ederken, bazıları ise yaşadıklarını açık yüreklilikle hayranlarıyla paylaşıyor. Nişanlısı Nick Young'ın ihanetine uğrayan şarkıcı Iggy Azalea, Kristen Stewart tarafından yönetmen Rupert Sanders ile aldatılan Robert Pattinson, eşi Chad Michael Murray'nin Paris Hilton ile ilişkisi olduğunu öğrenen Sophia Bush ve eski eşi Tony Parker'dan ihanet nedeniyle boşanan Eva Longoria... İşte yıldızların ağzından ihanetin duygusal boyutu...

EVA LONGORIA: Konu, onun kimi seçtiği değil. 'Yeterince seksi, güzel ve akıllı değil miyim?' diye düşündüğüm anlar oldu. Ama sonra buna son verdim. Çünkü bu çembere sıkışıp kalırsan, bu düşünceleri hayatındaki diğer şeylere de taşıyabilirsin. Bunu yapmadım.



MARY J. BLIGE: Bir erkeğin iki kraliçesi olamaz. Biraz deli biriyim ve ilişkilerimde çok bencilim. Erkeğimin eve gelip beni başka bir kadınla kıyaslamasına tahammül edemem. Beni kimseyle kıyaslama çünkü dünyada sadece tek bir Mary J. Blige var.



SOPHIA BUSH: Hepimiz yetişkiniz. Hoş olmayan bir şekilde ayrılan insanların, birbirinden sessizce nefret etmesini ilginç buluyorum. Yani benim durumumdaki kişi, karşısındakinden nefret ediyor. Ama bu kişiyle iş ilişkiniz varsa, durumu idare ediyorsunuz.



IGGY AZALEA: Çok zamana ihtiyacım oldu. Düşünsenize; bir sabah uyanıyorsunuz ve nişanlınızın başkasından çocuğu olacağını öğreniyorsunuz. Bunu kabullenmek için gerçekten zamana ihtiyacınız oluyor.



ROBERT PATTINSON: Böyle şeyler olabiliyor; genç insanlarız. Açıkçası kimin umrunda ki... En zor kısmı; sonradan olayla ilgili konuşmak... Çünkü başkalarıyla konuştuğunuzda bu durum onları tahmin edemeyeceğiniz şekilde etkileyebiliyor.