Melania Trump'ın tartışılan kıyafetleri
ÜNLÜ STİLİ

Melania Trump'ın tartışılan kıyafetleri

Melania Trump göçmen çocukların kaldığı tesisi, üzerinde 'Gerçekten umursamıyorum' yazan ceketle ziyaret etti, eleştiri yağmuruna tutuldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2018

ABD'de ailelerinden zorla alınan göçmen çocukların durumundan nefret ettiğini söyleyerek Trump yönetimini eleştiren First Lady Melania Trump, bu sefer asker yeşili montu ve arkasındaki mesajla gündemde.

ABD, Teksas'ta çocukların kaldığı kampı ziyaret etmek üzere Washington'dan uçağa binen First Lady'nin üstündeki montta yazanları konuşuyor.

Teksas'ta çocukların kaldığı kampı ziyaret etmek üzere Washington'dan uçağa binen First Lady'nin tercih ettiği asker yeşili montun arkasındaki I don't really care, do you? (Gerçekten umursamıyorum, sen umursuyor musun?') yazısı yoğun eleştiri aldı, sosyal medyayı salladı.

Sosyal medya kullanıcıları ise montun fiyatını ve markasını anında bulup ortaya çıkardı. Zara'nın ürettiği kıyafet, ABD'de 39 dolara satılıyordu.

First Lady Trump'ın sözcüsü kıyafette gizli bir mesaj olmadığını savundu. Melania Trump daha önce de kıyafet tercihleriyle ya da mesajlarıyla gündeme gelmişti.

İşte Trump'ın çok konuşulan tercihleri...

First Lady'nin Boys and Girls Club of Washington'a üye olan öğrencilerle olan buluşmasındaki tercihi polemik konusu oldu. Öğrencilerle Beyaz Saray'ın bahçelerinde sebze toplayan Melania Trump,1380 dolarlık ünlü Fransız giyim markası "Balmain" gömleğiyle tarım işlerine el atınca hedef oldu.

İrma Kasırgası mağdurlarını ziyaret etmek için Florida'ya giden Melania Trump'ın, afet bölgesine yüksek ve 12 cm sivri topuklu Manolo Blahnik'leriyle ayak basması sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. 46 yaşındaki eski model ve mücevher tasarımcısının giydiği kıyafet ve 600 dolar değerindeki "stiletto"ları tercih etmesi "Duyarsızlık gösterisi" olarak nitelendirilmişti.

Melania Trump, Donald Trump ile birlikte gittiği Sicilya seyahatindeki Dolce & Gabbana tasarımı çiçekli ceketiyle ilgi odağı oldu. 51 bin 500 dolar (185 bin lira) değerindeki ceket pahalı bulunmuştu.

Amerika'nın 45'inci başkanı Donald Trump'ın yemin töreninde eşi Melania Trump bebek mavisi elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken First Lady'nin elbisesi çok konuşuldu. Büyük gün için favori tasarımcısı Ralph Lauren'i seçen Melania'nın bu kombini moda otoritelerinden de geçer not aldı. Melania Trump'ın kıyafetini birçok kesim; elbisesindeki Jackie Kennedy referansıyla, Amerikan tarihinin en popüler ve en çok sevilen First Lady'sinin tahtına oturabileceğinin sinyalleri olarak yorumladı.