Brad Pitt ve Angelina Jolie arasında neler oluyor?
ÜNLÜ STİLİ

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasında neler oluyor?

Brad Pitt, boşanma aşamasında olduğu aktris Angelina Jolie’nin çocukları için kayda değer bir yardımda bulunmadığı iddialarına avukatları aracılığıyla yanıt verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Ağustos 2018

54 yaşındaki aktör Brad Pitt, boşanma evresinde olduğu Angelina Jolie'ye çocukları için nafaka ödemediği iddialarına çocukları için 9 milyon doları aşkın para ödediğini belirtti. Pitt, Jolie'yi medyayı kullanarak davayı manipule etmekle suçladı.

Pitt'in Angelina Jolie'nin çocuklarıyla ile birlikte şu anda yaşadığı malikaneyi tek başına 8 milyon dolara satın aldığı, evin faturaları ve diğer giderleri için 43 yaşındaki aktrise boşanma sürecinin başlamasından itibaren 1,3 milyon dolardan fazla para ödediği belirtildi. Diğer taraftan Pitt'in avukatları Jolie'nin amacının medyayı kullanarak davayı manipule etmek olduğunu açıkladı.

Angelina Jolie hafta başında Brad Pitt'i çocuklarına maddi destek sağlamamakla suçlamıştı. İkilinin arasında süren boşanma ve velayet davasında Jolie'nin avukatları, mahkemede Pitt'in 18 aydır çocuklarına kayda değer miktarda para aktarmadığını ileri sürmüş ve yargının Pitt'i, çocukları için ödeme yapmaya zorlamasını talep etmişti.

2005 yılında birlikte olmaya başlayan Jolie ve Pitt'in üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere toplam altı çocuğu bulunuyor. "Brangelina" şeklinde anılan çift, eylül 2016'da boşanma kararı aldı.