Clueless yeniden çekiliyor!
ÜNLÜ STİLİ

Clueless yeniden çekiliyor!

Türkiye’de “Fırlama Kızlar” adıyla gösterilen 1995 yapımı gençlik komedisi “Clueless” moda etkileri bu sezon trendlerde öne çıkmıştı. Cluesless'in yeniden çekileceği haberi geldi!

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ekim 2018

Nostalji rüzgarlarının esmeye başladığı yeni sezonda ekosenin yükselişi herkesi etkisi altına aldı. 1995 yapımı Clueless filmi Türkiye'deki adıyla "Fırlama Kızlar" ekose takımlarıyla özdeşleşmişti. Tam da moda dünyası eskiye doğru giderken kült filmin yeniden çevrileceği açıklandı.

Clueless konusu

Jane Austen'in 1815 tarihli romanı Emma'dan esinlenilerek beyazperdeye aktarılan film, Beverly Hills'de yaşayan bir grup gencin dünyasını izleyiciyle buluşturuyor. Cher Horowitz okuduğu lisenin en popüler kızıdır ve çevresindeki hemen herkes ona hayranlık duymakta ve giyim stilini anbean takip etmektedir. Cher'in en büyük zevki çekingen ve içine kapanık görünen öğrencileri tespit edip onların görünümünü değiştirmektir. Böylece yardım ettiği herkes bambaşka birine dönüşür ve hayatı tamamen değişir. Cher'in son 'projesi' Tai isimli asosyal sınıf arkadaşıdır. Ne var ki bu süreç hepsinin hayatlarında yeni bir sayfa açacaktır.