Quentin Tarantino ile Daniella Pick evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Quentin Tarantino ile Daniella Pick evlendi

Unutulmaz filmlere imza atan iki Oscar'lı yönetmen Quentin Tarantino, nişanlısı Daniella Pick ile romantik bir törenle dünyaevine girdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Kasım 2018

Pulp Fiction, Kill Bill, Inglorius Bastards, Django Unchained gibi filmlerin ünlü yönetmeni Quentin Tarantino, 2009'da Inglourious Basterds filminin çekimleri sırasında tanıştığı şarkıcı ve model Daniella Pick ile evlendi.

55 yaşında ilk kez evlenen Quentin Tarantino ile kendisinden 20 yaş genç nişanlısının evlilik töreni, Beverly Hills'te ünlü bir restoranda gerçekleşti. Bir yıl önce nişanlanan çiftin düğününe, aile üyeleri ve yakın dostları katıldı.

Geceye yeni evli çiftin pistte yaptığı romantik danslar damgasını vurdu. Tarantino ile 35 yaşındaki Pick, yönetmenin Inglorius Bastards filminin İsrail'deki tanıtım etkinlikleri sırasında tanışmıştı.

2009 yılında tanışıp, ilişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren çift, geçen yaz Tarantino'nun evlenme teklifi ile ilişkilerini ciddi bir noktaya taşımıştı.

Quentin Tarantino, daha önce yaptığı bir açıklamada, kendisi için önemli olanın işi olduğunu, ikili ilişkilerin sonra geldiğini söylemişti.

Ünlü yönetmen şu sıralar Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı "Once Upon a Time in Hollywood" filminin çekimlerini sürdürüyor.