Kendall Jenner’a yazılan aşk mektubunun sahibi belli oldu
ÜNLÜ STİLİ

Kendall Jenner’a yazılan aşk mektubunun sahibi belli oldu

Kendall Jenner, kendine gelen aşk mektubunun Mert Alaş ve Marcus Piggot'tan olduğunu açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Aralık 2018

Kendal Jenner, pazartesi akşamı gerçekleşen İngiliz Moda Ödülleri töreninden sonra kendine gelen bir aşk mektubunu sahibinin ismini gizleyerek paylaştı. Sosyal medyanın gündemine oturan bu aşk mektubunun kimin yazdığı belli oldu.

Kendall dün akşam bu kez mektubu imza kısmı açık şekilde paylaştı ve Mert Alaş ile Marcus Piggot'ı etiketleyerek "Benim gizli hayranlarım" yazdı.

Kardashian/Jenner ailesinin 23 yaşındaki üyesi Kendall Jenner'ın Instagram'da hikaye bölümünde yayınladığı mektup, "Sevgili Kendall, aramızda millerce mesafe olsa da sana olan aşkım dakika dakika daha da güçleniyor. Sana karşı en içten duygum aşk" ifadelerini içeriyor.


Marcus Piggot - Mert Alaş

Mektup, "Ölüm bizi ayırana dek seni seveceğim. Şu anki ayrılık beni öldürüyor ama kalbimde hiçbir şey bizi ayıramaz. Sonsuza dek beden ve ruh olarak biriz ve kalbimin en derin parçasından gelen aşkla seni sevdiğimi bilmeni istiyorum" şeklinde devam ediyor.

Kendall Jenner'ın defalarca fotoğraflarını çeken Mert Alaş ve Marcus Piggott, aynı zamanda ünlü süper modelle yakın arkadaş.