Gigi Hadid ile Zayn Malik yeniden görüşüyor iddiası!
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid ile Zayn Malik yeniden görüşüyor iddiası!

Tyler Comeran ile adı konulmayan ilişkisini başlamadan bitiren Gigi Hadid'in Zayn Malik ile yeniden konuşmaya başladığı iddia edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2019

10 ay önce ilişkilerini noktalayan Gigi Hadid ile Zayn Malik'in yeniden görüşmeye başladığı iddia edildi. 26 yaşındaki şarkıcı Zayn Malik ile 24 yaşındaki model Gigi Hadid, Kasım 2015'ten bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşıyordu. İkiliye yakın kaynaklar, "Birlikte biriktirdikleri çok fazla anıları var. Şimdilik iyi anlaşıyorlar" ifadelerini kullandı.

Gigi Hadid'in, ilişkiyi kariyeri için tehdit olarak görmeye başlayan anne Yolanda Hadid'in etkisiyle bitirmeye karar verdiği konuşuluyordu. 24 yaşındaki model ayrılıktan kısa bir süre sonra ABD'nin evlendirme programı denilebilecek The Bachelorotte yarışmasıyla üne kavuşan Tyler Cameron ile aşk yaşamaya başladı. Ancak halka kapalı olması beklenen aşk sadece 2 ay sürdü. Zayn'ın ise ismi bu süreçte kimseyle anılmadı.

BİR ŞANS DAHA

İkiliye yakın kaynaklar çiftin yeniden bağlantıya geçtikleri ve aşka bir şans daha vermeye hazırlandıklarını açıkladı. İsminin verilmesini istemeyen kaynak "Birlikte biriktirdikleri çok fazla anıları var. Şimdilik iyi anlaşıyorlar" ifadelerini kullandı.