2019'un ünlü bebekleri!
ÜNLÜ STİLİ

2019'un ünlü bebekleri!

Dünyaca ünlü isimler, 2019 yılı içinde anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Aşklarını bebekle taçlandıran yıldızlar, müjdeli haberiyse çoğunlukla sosyal medya hesaplarından verdi. İşte yıl boyunca dünyaya gözlerini açan minikler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Aralık 2019

Kraliyet varisi

Geçtiğimiz yılın mayıs ayında evlenen Kraliyet çiftinden Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry, 6 Mayıs'ta ilk erkek çocuklarını kucaklarına aldı. Tahtın yedinci sıradaki varisi Archie Harrison Mountbatten-Windsor ile ilgiliyse ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. Buna göre, Prenses Diana'nın kişisel astroloğu, minik bebeğin ABD Başkanı olabileceğini öne sürmüştü.

İsmini gizlediler

Hollywood dünyasının en çok yakışan çiftlerinden Blake Lively ile Ryan Reynolds, bu yıl içinde üçüncü çocuk sevincini yaşadı. Hamileliğini uzun süre basından gizleyen aktris, dört yaşındaki James ve iki yaşındaki Inez'in ardından, henüz ismini açıklamadıkları üçüncü kızını 4 Ekim'de dünyaya getirmişti.

Dördüncü sevinç

Eski basketbolcu Kobe Bryant ve eşi Vanessa, dördüncü kez anne-baba oldu. Kızları Koko 20 Haziran'da dünyaya gelen ikiliden emekli sporcu, müjdeli haberi Instagram'dan sevenleriyle paylaşmış ve şu notu düşmüştü: "Kızımızın doğmasıyla ayaklarımız yerden kesildi. Artık dört prensesimiz var." Çiftin iki yaşında Bianka Bella, 13 yaşında Gianna Maria-Onore ve 16 yaşında Natalia Diamante adında üç çocuğu daha bulunuyor.

3. erkek çocuk

Süper model Miranda Kerr, ikinci evliliğini Snapchat CEO'su Evan Spiegel ile yaptı. Model, 17 aylık Harts'ın ardından, 15 Ekim'de ikinci bebeği Myles'ı kucağına aldı. Eski eşi Orlando Bloom'dan da Flynn adında sekiz yaşında bir oğlu olan Avustralyalı güzel, müjdeli haberi Instagram'dan duyurarak, "Bu özel zamanda bize ulaşan herkese kutlamaları ve iyi dilekleri için teşekkürler" diye yazmıştı.