Kraliçe'den korona iptali
ÜNLÜ STİLİ

Kraliçe'den korona iptali

Kraliyet Ailesi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle planlarını değiştirdi. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan kraliyet etkinlikleri için iptal ve ertelemeler art arda geldi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Nisan 2020

Koronavirüs pandemisi nedeniyle mart ayının ortalarından beri kraliyet etkinliklerinden erteleme veya iptal haberleri geliyor.

Mart ortalarında Kraliçenin Kuzey İngiltere'ye bir geziye çıkması ve Cheshire ve Camden kasabalarını ziyaret etmesi bekleniyordu. Aynı esnada Prens Charles ve Düşes Camilla ise Bosna, Hersek, Kıbrıs ve Ürdün turuna katılacaklardı. Ancak daha sonra yapılan açıklamada ziyaretin de turların da ertelendiği duyuruldu.

Bu duyurunun ardından henüz birkaç gün geçmişti ki Kraliçe Elizabeth'in yaklaşan gezilerinin iptalini ve Buckhingham Sarayı'nın bahçesinde her yıl 3 kez verdiği bahçe partilerinin gelecek seneye ertelendiğini duyurdu.

Bu duyuruların üzerinden henüz birkaç gün geçmişti ki Buckingham Sarayı, St. James Sarayı ve Windsor Kalesi'nde gerçekleşen ve turistlerin yoğun ilgisini çeken 'Geleneksel Muhafız Değişimi Tören'lerinin gerçekleştirilmeyeceği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde son olarak yapılan duyuru ise Kraliçe'nin yaklaşan doğum günü hakkındaydı. Koronavirüs pandemisi İngiltere'yi etkilemeye devam ettikçe, kraliçenin yıllık doğum günü kutlamasının normal şekilde gerçekleşmeyeceği bildirildi. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada kraliçenin doğum gününü kutlamak için yeni yolların değerlendirildiği doğrulandı.