Naomi Campbell ve Cindy Crawford'un karantina sohbeti
ÜNLÜ STİLİ

Naomi Campbell ve Cindy Crawford'un karantina sohbeti

Süper modeller Campbell'in yeni talk show'unda karantina sohbeti paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2020

Naomi Campbell, karantina altında kendisini (ve hayranlarını) eğlendirmek için yeni yollar buluyor. Süper model bu hafta "Naomi ile Filtre Yok" adlı bir YouTube sohbet programı başlattı. Ve ilk bölümde, süper model Cindy Crawford'u karantinadaki yeni normal, ev yaşamını tartışmaya davet etti.

İkili, neredeyse bir saat boyunca birbirleriyle samimi bir şekilde sohbet etti ve Campbell, evde "sevgi dolu" olduğunu açıkladı.

Campbell, "Gerçekten Doğa Ana gibi bir molaya ihtiyacım vardı. Çok fazla oburluk ve fazlalık hissettim, bunun gerçekten 'Çok fazla' olduğu gibi. İnsanların yaşadıkları, ölümler, kaybettiğim arkadaşlar ya da kayıp sevdiklerini bildiğim arkadaşlar ve aileler gibi durumları sevmiyorum... Bu da korkunç. Ama havada görebildiğim durgunluk. L.A.'daki hava sahasındaki farkı görmüyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Crawford, karşı karşıya kaldığımız bilinmeyenin zorluklarını tartışmaya devam etti, ancak şu anda dünyadaki birçok insana kıyasla ayrıcalıklı bir konumda olduğunu itiraf etti, bu yüzden herhangi bir tavsiye vermekte tereddüt ediyor.

Cindy Crawford sohbet sırasında Prenses Diana ile tanışma anını paylaştı. Süper model bir zamanlar Kensington Sarayı'na davet edildiğini ve çok fazla protokol yüzünden korktuğunbu söyledi. Crawford, prensesin ne kadar rahat göründüğünü hatırladığını anlattı.

Crawford ile otuz yıldır arkadaş olan Campbell da, Diana ile tanıştığı için ne kadar şanslı olduğunu ve Diana'yı tanıdığını belirtti: "Onu tanıdığım için çok mutluyum"