Tom Brady ile Gisele Bündchen evlilik danışmanına gitti
ÜNLÜ STİLİ

Tom Brady ile Gisele Bündchen evlilik danışmanına gitti

Tom Brady, katıldığı bir programda eşi Gisele Bündchen'ın evliliklerinden 'memnun olmadığını' söyledi!

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Nisan 2020

Tom Brady ve Gisele Bündchen'in ilişkisi mükemmel görünebilir, ancak evliliklerinin perde arkasında başka şeyler oluyor.

Amerikan futbolcu oyuncusu Tom Brady, katıldığı bir radyo programında süper model eşi Gisele Bündchen'ın evliliklerinden "memnun olmadığını" ve işleri düzeltmek için evlilik danışmanlığı aldıklarını itiraf etti.

Brady, "Birkaç yıl önce, aile için üzerime düşeni yaptığımı hissetmiyordu. Bütün sezon futbol oynayacağımı biliyordu ve o ise evle ilgilenecekti. Bir gün 'Peki ne zaman ev için bir şeyler yapacaksın? Çocukları ne zaman okula götüreceksin?' dedi."

Mutsuzluğunun gözlerini açtığını ifade eden futbolcu, "Evliliğimizin büyük bir kısmında kendimi kontrol etmek zorunda kaldım çünkü 'Ben de hedeflerim ve hayallerim vardı" diye ekledi.

Gisele'den Tom'a mektup!

Sonuç olarak, Brady ailesine öncelik vermek için projelerden geri çekilmeye başladı, ancak bu değişiklik başlangıçta karısına karşı "kızgın" hissettirdi. Sonunda evlilik danışmanlığına katıldılar. Ancak asıl dönüm noktası, Bündchen kocasına düşünceli bir mektup yazdığında geldi. "Aslında bana bir mektup yazdı ve bana karşı çok düşünülmüş bir mektuptu. Hala duruyor, onu bir çekmecede tutuyorum ve okuyorum" dedi.