Romee Strijd anne oluyor
ÜNLÜ STİLİ

Romee Strijd anne oluyor

Victoria's Secret modeli Romee Strijd hamile olduğunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mayıs 2020

Victoria's Secret modeli Romee Strijd, ilk hamileliğini Youtube'da paylaştığı duygusal bir video ile duyurdu. Ayrıca geçmişte polikistik over sendromu nedeniyle gebe kalmak için mücadele ettiğini anlattı.

10 yıldan uzun süredir Laurens van Leeuwen ile birlikte olan Romee Strijd, anneliğe uzanan yolculuğunun zorluklarla geldiğini söyledi. 24 yaşındaki model, iki yıl önce polikistik over sendromu teşhisi konduğunu ve çocuk sahibi olmanın daha zor olacağının söylendiğini aktardı.

Strijd, "Dünyam çöktü, çünkü en büyük hayalim her zaman Laurens ile bir aile kurmaktı." dedi. Hayatında bazı değişiklikler yapan model, Amsterdam'da ailemin yanında olmak, yüksek yoğunluklu aktiviteden kurtulmak, diyetini kısıtlamamak ve doğal takviyeleri denemek gibi bazı yaşam tarzı değişikliklerinden sonra hamile kaldı.

Strijd, ultrason görüntülerini paylaşmadan önce, "Bir bebek beklediğimizi duyurduğumuz için çok minnettarız. Ve aslında bunu söylediğime inanamıyorum, çünkü düşüncelerim bana bunun asla bizim için mümkün olmayacağını hissettirdi. Ama işte buradayız. Ve sizi bizimle yolculuğa çıkarmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Instagram gönderisinde, hamile kalma konusunda sorun yaşayan kadınlar için cesaret verici bir mesaj da paylaştı; "Hamile kalmaya, kendine ve vücuduna iyi davranmaya çalışan kadınlar bu düşüncelerin sana fazla gelmesine izin verme."