Victoria's Secret Hong Kong mağazasını kapattı
ÜNLÜ STİLİ

Victoria's Secret Hong Kong mağazasını kapattı

Victoria's Secret Hong Kong amiral gemisi mağazasının kapılarını kapattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Haziran 2020

Victoria's Secret Hong Kong amiral gemisi mağazasını açılışından iki yıldan daha kısa bir süre sonra kapattı. Bu da corona virüsün küresel parekende endüstrisine ne denli zarar verdiğini bir göstergesi.

Son günlerde pek çok şey ile mücadele etmek zorunda kalan Victoria's Secret corona virüse yenik düştü. İngiltere'deki operasyonlarına kayyum atanan kadın iç giyim devi şimdide Hong Kong'daki mağazasını kapattı.

ABD'deki bazı mağazalarını kapatan Victoria's Secret, geçen yıl izlenme oranlarının düşmesi nedeniyle 1995'ten beri "melekler" olarak bilinen modelleriyle yaptığı defileleri iptal etmişti. Bazı çevreler tarafından modası geçmiş ve cinsiyetçi bulunan defile en son 2018'de yayımlanmıştı.

Victoria's Secret, şubat ayında L Brands, Sycamore Partners'a 525 milyon dolarlık bir anlaşma ile yüzde 55'lik hissesini sattı. Ancak Sycamore Partners corona virüs salgınının tetiklediği geçici mağaza kapanışları nedeniyle Mayıs ayının başlarında satıştan çekildi. İki firmanın satışla ilgili dava süreci devam ediyor.