Meghan Markle'dan şaşırtıcı itiraf
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle'dan şaşırtıcı itiraf

Sussex Düşesi Markle, hamileliğinde kraliyet ailesi tarafından korunmadığını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Temmuz 2020

Meghan Markle, İngiliz DMG Media şirketine, kendisi hakkında olumsuz imaj oluşmasına yol açan, "gerçek olmayan haberler yayımlamakla" suçlayarak dava açmıştı. Markle'ın dava sırasında öne sürdüğü iddialar basına sızdırıldı.

Meghan Markle'ın, babası Thomas Markle'a yazdığı mektubu izinsiz yayınladıkları gerekçesiyle açtığı davadan sızdırılan bazı bilgilerin Kraliçe Elizabeth, Prens Charles, Prens William ve Kate Middleton'ı sıkıntıya sokabileceği iddia edildi. Mahkemeden sızdırılan ifadesinde Markle, bir yaşındaki oğlu Archie'ye hamile olduğu dönemde Kraliçe, Prens Charles, Prens William ve Kate Middleton tarafından basın karşısında korumasız bırakıldığını iddia etti.

The Mirror gazetesinin kraliyet editörü katıldığı bir TV programında, "Bunlar, Meghan'ın Harry ile ABD'ye gitmelerinden bu yana halkın önünde yayınlamak istediği kraliyetle ilgili iddialarının bir parçası. Sadece rahatsız edici manşetler olduğunu düşünmüyorum. Kraliyet ailesi için çok sıkıntılı olacaktır" ifadesini kullandı.