Billie Eilish'ten Justin Bieber itirafı
ÜNLÜ STİLİ

Billie Eilish'ten Justin Bieber itirafı

Grammy ödüllü şarkıcı ve annesi, katıldıkları radyo programında Eilish'in Justin Bieber'e duyduğu hayranlık hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2020

18 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Billie Eilish ve annesi Maggie Eilish, Apple Music'in radyo programına katıldı ve şarkıcı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Maggie Eilish, eşi Patrick Eilish ile birlikte kızları Billie'yi Kanadalı şarkıcı Justin Bieber sevgisinden dolayı terapiye gönderme noktasına geldiklerini açıkladı.

Maggie Eilish, Justin Bieber'ın As Long As You Love Me şarkısından bahsederek, "Billie ile dans stüdyosuna gidiyorduk, bu şarkı çalıyordu, ağlıyordu, sonra geri dönüyorduk ve yine bu şarkı ve yine ağlıyordu. Sadece bu şarkıda değil, Justin Bieber'ın tüm şarkılarında... Herhangi bir Justin Bieber şarkısında da oluyordu, ama bunu gerçekten çok iyi hatırlıyorum. Billie benimle bunun hakkında konuşuyor ve klip çıktığında sadece ağlayıp duruyordu" dedi.

Eilish, Bieber'a olan hayranlığını "Benimkisi hayranlık falan değil düpedüz aşktı. Hatta hayallerimde Justin'in de bana aşık olduğunu düşünür kendi kendime mutlu olurdum" diye açıklamıştı.