Zendaya ve Elordi'nin Long-Distance İlişkisi
ÜNLÜ STİLİ

Zendaya ve Elordi'nin Long-Distance İlişkisi

Hem Zendaya hem de Jacob Elordi’nin romantizmle ilgili söylentilerden kaçmaya devam etse de çift gittikçe daha da çok beraber görülmeye başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ağustos 2020

Hem Zendaya hem de Jacob Elordi'nin romantizmle ilgili söylentilerden kaçmaya devam etse de, Euphoria'nın yıldızları son aylarda neredeyse her yerde bir arada görüldü: ilk olarak geçen yıl Yunanistan'a yapılan gizli bir tatil ve son olarak da havaalanında Elordi'nin anavatanı Avustralya. Long-Distance ilişkilerine yönelik Zendaya ve Elordi'nin bunu nasıl yürüttüğünü inceledik.

Çift karantinayı dünyanın iki ayrı ucunda geçirdi.

Zendaya ve Elordi, pandeminin başlangıcından bu yana gözler önünde olmayan ünlü çiftlere dahil. Mart ayı başlarında bit pazarında gezerken görüntülenmelerinin dışında iki aktörün farklı ülkelerde barındığı bildirildi. Aktörün GQ Australia hikayesine göre, Elordi şu anda Avustralya'dayken, yeni filmi Malcom & Marie'yi yeni bitiren Zendaya Los Angeles'ta yeni bir ev satın aldı.

Elordi kısa süre önce, son filmi Netflix'in The Kissing Booth 2'yi tanıtırken, uzun mesafeli bir ilişkiyi yürütmek için ne gerektiği konusunda fikir verdi. "Telefonu elinizde tutun, özellikle de böyle bir zamanda''. Tavsiyelerinin arasında da '' gün boyu giflerle ve emojilerle iletişimde kalmaya çalışmayın, sevgilinizi direk arayın!'' dedi. Doğrudan Zendaya'ya atıfta bulunup bulunmadığı belli değil, ancak yorumlar hayranların kafasında soru işaretleri de bırak.

People'a göre çift, buluştukları güne dair hatıralarını belgelemek için Polaroid kameralarıyla 7 Mart günü bir bit pazarını ziyaret etti. Çift, matching mavi şapkaları, siyah gömlek ve jeanleriyle çoktan '' couple style'' spotumuzada takıldı.

Uzaktan yürütülen ilişkilerde güzel anları belgelemek ayrı geçen günlerde dinamikleri de hareketli tutacaktır.

Şimdiden ayrılmaz ikili gibi görünen çift, E! Şubat ayı başlarında çıkan haberde, oyuncuların birbirini aylardır sessizce gördükleri bildirildi. Bir kaynak, yakın arkadaşlar olarak başlayan ilişkilerinin, Euphoria sonrasında birlikte olduğunu söylüyor. Jacob, Zendaya'nın ailesiyle çoktan tanıştı ve herkes ona bayılıyor. Birlikte çok eğleniyor gibiler ve ortak birçok yönleri de var.