Madonna Kendi Yaşamıyla İlgili Bir Biyografi Film'in Yönetmeni Olacak
ÜNLÜ STİLİ

Madonna Kendi Yaşamıyla İlgili Bir Biyografi Film'in Yönetmeni Olacak

Konu Madonna'nın biyografisini yaratmaya geldiğinde, efsanevi şarkıcı meseleye kendi el attı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Eylül 2020

The Queen of Pop'un, onlarca yıllık kariyeri ve sanattaki yolculuğuyla ilgili bir film yönetecek. Ayrıca Juno, Jennifer's Body ve Young Adult'ın arkasındaki Oscar ödüllü senarist Diablo Cody ile senaryoyu birlikte yazacak. Amy Pascal'ın (Little Women, Spider-Man: Homecoming) dahil olduğu bir ekiple birlikte yapımcılık da yapıyor.

Variety, süperstarın biyografisinin genel hatlarıyla yer aldığını ve içeriğe kreatif olarak fayda sağlayacak kadar ele alındığını söylüyor. (Bohemian Rhapsody ile Queen'i veya Rocketman ile Elton John'u düşünün.) Ancak Holiday'i söyleyecek şarkıcı için de, beyaz perdede kendi hikayesini anlatmanın önemli bir parçası olması da önemli.

Bir açıklamasında, " bir sanatçı, müzisyen, dansçı, ve bir insan olarak hayatın beni bu dünyanın götürmeye çalıştığı inanılmaz yolu anlatmak istiyorum," dedi. "Bu filmin odak noktası her zaman müzik olacak. Müzik beni devam ettiren şey ve sanat beni hayatta tuttu. O kadar çok anlatılmamış ve ilham verici hikaye var ve bunu benden daha iyi anlatacak kimse de olmamalı. Kendi sesimle hayatımı anlatacağım. "

Madonna, 2011 kraliyet draması W.E. Wallis Simpson ve VIII.Edward'ın romantizmi ve 2008'deki Filth and Wisdom, Londra'da bohem yaşam mücadelesi veren üç ev arkadaşı hakkındaki projelerde de yer almıştı.

Universal Pictures'dan gelen isimsiz biyografisinin çıkış tarihi ise hala bilinmiyor.