Billie Eilish: No Time To Die'ı Seslendiren En Genç Ses
ÜNLÜ STİLİ

Billie Eilish: No Time To Die'ı Seslendiren En Genç Ses

Başka bir James Bond filmi geliyor, bu da başka bir klas 007 temasının yolda olduğu anlamına geliyor. Daniel Craig'in başrolünü oynadığı ve 20 Kasım'da çıkacak olan 18 yaşındaki pop yıldızı Billie Eilish, yakında çıkacak olan No Time To Die filminde İngil

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ekim 2020

Şarkıda kardeşi ve müzisyen arkadaşı Finneas O'Connell ile birlikte çalışan Eilish, Sam Smith, Adele, Paul McCartney, Jack White ve Carly Simon'ın ardından bu görevi üstlenen en genç sanatçı. Son birkaç on yılda Bond filmleri için yazılmış tüm parçalarda en taze ses.

Ocak ayında haberin çıkmasıyla Eilish yaptığı açıklamada, "Her şekilde bunun bir parçası olmak çılgınca geliyor," dedi. "Böylesine efsanevi bir serinin parçası olan bir filmin tema şarkısını seslendirebilmek büyük bir onur. James Bond, şimdiye kadar var olan en havalı film. Hala şoktayım." Şarkıcı, Lea Seydoux ve Halle Berry de dahil olmak üzere yıllar boyunca Bond kızlarının resimlerini yayınlarken dün gece Instagram Hikayesine yeni girişimi hakkında ipuçları bıraktı.

FINNEAS tarafından üretilen parça, radyo hitlerinden çok Eilish'in tüyler ürpertici baladlarının peşinden gidiyor. Ancak klasik 007 modasında, drama için yaylı sesler ve hatta bir miktar elektro gitar var.