Harry Styles'dan 2021'e Umut Dolu Başlangıç
ÜNLÜ STİLİ

Harry Styles'dan 2021'e Umut Dolu Başlangıç

2021’in stil sahibi ve umut dolu başlamasını sağlayan Harry Styles, "Treat People With Kindness" müzik videosunu yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2021

Harry Styles, 2021'i albümü Fine Line'dan Treat People With Kindness'a çekilen klibi ile karşıladı.

"Treat People with Kindness" adlı şarkısını bir müzik videosuyla yayınlayan Harry Styles, siyah beyaz bir görsel şölen sundu. Art Deco tarzında bir gece kulübünde geçen müzik videosunda Harry Styles'a Phoebe Waller Bridge eşlik ediyor.

Harry Styles'ın Fine Line albümünde yer alan Treat People with Kindness şarkısının video klibinde kıyafetler ise her zamanki gibi Alessandro Michele ellerinden Gucci imzasını taşıyor.

Treat People with Kindness'ın klibinde Fleabag dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Phoebe Waller Bridge ile Harry Styles'ın eğlenceli anlarına tanıklık ediyoruz.

Harry Styles, Olivia Wilde'ın yaklaşmakta olan psikolojik gerilim filmi Don't Worry Darling ile Dunkirk'teki ilk oyunculuğunu devam ettirecek. Psikolojik gerilim filmi "Don't Worry Darling"de 1950'li yıllarda yaşayan genç bir ev kadını, kasabadaki garip olaylar sonucu rahatsız edici gerçeklerin yüzüne çarpmaya başlamasıyla kendine gelecektir.