Lana Del Rey Sonunda Beklenen Klibini Yayınladı
ÜNLÜ STİLİ

Lana Del Rey Sonunda Beklenen Klibini Yayınladı

Klibin yayınlanması ardından hayranların neşesi bir skandalla gölgelendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ocak 2021

Bugün Lana Del Rey hayranları için keyifli bir gün: Şarkıcı nihayet koronavirüs salgını nedeniyle defalarca ertelenen Chemtrails Over the Country Club şarkısının uzun zamandır beklenen videosunu sundu. Yeni videoda, baştan çıkarıcı bir kurt adam olarak görünüyor, iç çamaşırı ve inci takılar içindeki diğer kızların eşliğinde, ormanın ortasında dişi kurta dönüşüyor. Genel olarak, video eski korku filmleri tarzında hazırlanmış,dişi kahramanların kıyafetlerinden dekora kadar bu durum her yerde görülebilir.

Ancak klibin yayınlanması ardından hayranların neşesi bir skandalla gölgelendi. Del Rey ırkçılıkla suçlandı. Bir gün önce, yaklaşan albümünün kapağının yayınlanmasıyla Instagram kullanıcıları, kapak fotoğrafındaki tüm modellerin hemen hepsinin beyaz olduğuna karşın tepkide bulundu. Dolayısıyla Del Rey, kapsayıcılığı ve çeşitliliği reddediyor durumuna düştü, ve ardından da gelen açıklamada kapakta yer alan modeller şarkıcının da açıkladığı gibi, onun yakın arkadaşları ve bazıları da Meksika kökenli.

Açıklamasında şöyle yazdı: "Bunu sırf yapmış olmak için değil, tüm çalışmalarımda her zaman zaten kapsayıcı oldum. En iyi arkadaşlarım rapçi, eski erkek arkadaşlarım da rapçiydi. Sevgili arkadaşlarım dünyanın her yerinden. Kongre Binası'na saldıran ben değilim. 7/24 düşüncelerim ve sevgim ile dünyayı değiştirmeye çalışıyorum. Buna saygı gösterin. " Mayıs ayında Instagram'da Beyoncé, Cardi B ve Nicki Minaj'ı şarkılarının cinsel ayrımcılık yaptıkları nedeniyle eleştirdiği bir gönderi de yayınlamıştı. Ancak gönderi Instagram'dan kaldırıdı.