Olivia Wilde ve Harry Styles İlişkilerini Gizli Tutarken Oldukça Dikkatli Oldular
ÜNLÜ STİLİ

Olivia Wilde ve Harry Styles İlişkilerini Gizli Tutarken Oldukça Dikkatli Oldular

Harry Styles ve Olivia Wilde'ın el ele tutuştuğu fotoğraflar internete düştüğünde, dünya yeni çift hakkında bulabilecekleri her şeyi öğrenmek için oldukça çaresiz gibi görünüyordu. İşte ikili hakkında bildiklerimiz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2021

EYLÜL 2020: HARRY STYLES OLIVIA WILDE'NİN YENİ FİLMİNDE.

Styles'ın yakında çıkacak olan Don't Worry, Darling filminde Shia LaBeouf'un yerini aldığı bildirildi. Wilde, Katie Silberman'ın senaryosuyla projenin yönetmenliğini yapıyor. Filmde Chris Pine ve Florence Pugh, Wilde da küçük bir rol üstleniyor.

KASIM 2020: OLIVIA WILDE HARRY STYLES'IN DA KADROYA DAHİL OLMASI ARDINDAN "ZAFER DANSINI" YAPTI.

Bir röportajda Wilde, Don't Worry Darling'de eski One Direction üyesinin seçilmesine verdiği tepkiyi anlattı. Wilde ayrıca Oscar adayı ve filmin kostüm tasarımcısı Arianne Phillips ile paylaştığı heyecandan da bahsediyor. Wilde, "Filmde Harry'nin olduğunu duyduğumuzda o ve ben küçük bir zafer dansı yaptık, çünkü onun moda ve stil konusunda gerçek bir guru olduğunu biliyorduk," diye açıkladı. "Ve bu inanılmaz derecede stilistik bir film. Gösterişli olması ve sürecin bu kısmı hakkında çok hevesli olduğumuz için gerçekten minnettarım, bazı oyuncular için bu o kadar da önemli olmayabiliyor."

"Bana göre o çok modern ve umarım Harry'nin sahip olduğu kişiliği güven veren ve toksik ilişkilerin izlerinden oldukça uzaktadır. Çünkü o kendi jenerasyonunun ve dolayısıyla dünyanın geleceğinin de bir rol modeli," dedi Wilde. "Sanırım birçok yönden de bunu savunuyor, öncülük ediyor. Kendi konumunda birinin kendine güvenen bir adam olmanın ne anlama gelebileceğini yeniden tanımladığını görmek oldukça."

KASIM 2020: JASON SUDEIKIS İLE YOLLARINI AYIRAN OLIVIA WILDE .

Kasım ortasında, Olivia Wilde'ın Jason Sudeikis'ten ayrıldığına dair haberler çıktı. Herkes ayrılığı "dostane" olarak nitelendirdi ve eski çiftin iki çocuğu da 6 yaşındaki oğlu Otis Alexander ve 4 yaşındaki kızı Daisy Josephine'e olan bağlılığına dikkat çekti.

Bir kaynak People'a şunları söyledi: "Ayrılık yılın başında oldu. Bu dostane bir ayrılıktı ve büyük bir ebeveynlik rutinine dönüştü. Çocuklar, çift içi n aile ilişkisinin önceliği." Entertainment Tonight, Wilde'a yakın olduğu iddia edilen bir kaynağın ayrılığı "karşılıklı" olarak nitelendirmesiyle bu hikayeyi doğruladı.

Kaynak, "Romantik bir aşkı bitirdiler, ancak yine de insan olarak birbirlerine karşı hala sevgileri var" dedi. "Kendilerini her şeyden önce arkadaş ve ebeveyn olarak görüyorlar. Kesinlikle drama veya skandal söz konus değil, artık çift olarak ilişkileri yürümüyor. Dramatik bir hikaye arıyorsanız,yanlış yerdesiniz ." Dedi.

Wilde ve Sudeikis ilk olarak Kasım 2011'de romantik bir şekilde bir araya gelmişti ve Sudeikis, bir yıldan daha uzun bir süre sonra Wilde'a evlenme teklif etti.

OCAK 2021: OLIVIA WILDE, BİR DÜĞÜNDE HARRY STİLLERİ İLE ELLERİNİ TUTUYOR.

2021'in başlarında, Wilde ve Styles'ın el ele tutuştuğu fotoğrafları ortaya çıkıyor ve internet sorularla patlıyor. Yeni çift, menajerinin Kaliforniya Montecito'daki San Ysidro Çiftliği'ndeki düğününe katılırken görüldü.

İçeriden biri, People'a yeni çiftin bir süredir flört ettiğini açıkladı. Bir kaynak, "Bu hafta sonu bir düğün için California, Montecito'daydılar" dedi. "Arkadaşlarının yanında el ele tutuştular ve çok mutlu görünüyorlardı. Birkaç haftadır beraberler." Twitter, Styles'ın artık bekar bir adam olmadığı gerçeğinin de yasını tutmaya başlamıştı...

Bu sırada, Entertainment Tonight'a bir kaynak, Wilde ve Styles'ın Don't Worry, Darling setinde birbirlerini tanıdıklarını ve aşklarının oradan yeşerdiğini açıkladı. Kaynak, "Olivia ve Harry sette uzun günlerdir birlikte olduklarından birbirlerini gerçekten iyi tanımaya başladıklarını, bu yüzden her şeyin çok organik geliştiğini," açıkladı. "[Olivia], romantik bir ilişkinin profesyonel bir ilişkinin önüne geçmesine izin vermez, bu yüzden yaptıkları her şeyi düşünerek yapılıyor."

PDA'nın diğer örnekleri, Hollywood'un en yeni ''power-couple'' statülerini sağlamlaştırıyor gibi görünüyor. Bir kaynak ayrıca Us Weekly'ye Wilde ve Styles'ın çekimler sırasında ilişkilerini gizli tutmak için çok çaba harcadıklarını doğruladı. Us Weekly'nin kaynağı, "Olivia ve Harry, kamuoyunun ilgisi haline gelmeden önce ilişkilerini bir süre gizli tutmayı başardılar," dedi. "Her gün onlarla birlikte sette olan küçük grup sonunda bunu anlasa da, onlar bu konuda çok dikkatli ve hatta bazen alçak gönüllülerdi."

OCAK 2020: JASON SUDEIKIS'IN TAVRI İSE HERKES TARAFINDAN MERAKLA SORULMAYA BAŞLADI.

Wilde'ın eski sevgilisi Sudeikis'in Styles'la olan yeni ilişkisi hakkında ne düşündüğü şu anda belli değil. Bir kaynak, Wilde ve Sudeikis ayrıldıklarında "Olivia ve Jason her zaman konuşuyorlar ve çocuklar yüzünden hala yakınlar. Olanlardan habersiz kalması pek olası değil." Us Weekly'nin kaynağı, Wilde'ın Sudeikis'le olan ilişkisini Styles'la tanıştığı zaman "zaten bitmiş" olarak tanımladığını ve Harry 'nin bir birlikteliği bozmadığı konusunda da hemfikir.

Bununla birlikte, People çok farklı bir hikaye anlatıyor ve içeriden birinin "[Jason Sudeikis] ayrılık konusunda kesinlikle kalbinin kırık olduğunu söylüyor.