İstanbul moda haftası (IFW) ödül davetiye yarışması katılım koşulları
MODA

İstanbul moda haftası (IFW) ödül davetiye yarışması katılım koşulları

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2011

01 Şubat 2011 tarihinde "www.caferuj.com.tr İnternet Sitesi"nde (Bundan sonra sadece ve kısaca CafeRUJ olarak anılacaktır.) Sorulan soruya doğru cevap veren ilk 25 kişiye, 03-06 Şubat 2011 tarihlerinde, Santral İstanbul'da gerçekleştirilecek olan İstanbul Moda Haftası (IFW) kapsamında yapılacak çeşitli defilelerden davetiye verilecektir. Her davetiye sadece bir defileyi kapsar ve defileye davetli olarak katılabilmek için davetiye üzerinde bilgisi verilen ilgili kuruma LCV mecburidir. Kazanan katılımcılara sadece 1 (bir) davetiye verilecektir. İnternet Sitesi üzerinden sorulacak soruyu, caferuj@caferuj.com.tr mail adresine mail atarak cevaplayan katılımcılar, işbu katılım kurallarında yer alan kuralları/koşulları okuduklarını ve metinde belirtilen tüm kuralları kabul etmiş olduklarını peşinen kabul etmiş sayılırlar.

1. Katılımcıların, 01 Şubat 2011 tarihinde, saati sitemizde duyurulacak olan yarışmaya katılabilmeleri için, CafeRUJ tarafından sorulmuş olan sorunun cevabını, doğru olarak caferuj@caferuj.com.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

2. Katılımcıların aynı mail adresinden gönderdikleri birden fazla başvuru geçerli sayılmayacaktır. Aynı mail adresinden birden fazla, farklı cevapla gönderilen başvurular, içlerinden biri doğru bile olsa kabul edilmeyecektir.

3. Katılımcıların gönderdikleri mail içine doğru cevap yanında isim, soyisim ve geçerli bir cep telefonu yazmaları gerekmektedir. Kazananlar cep numaralarından teyit edilecek olup doğru olmayan cep numaralarını içeren maillar kazanmış olduklarları hakları kaybederler.

4. Soru internet sitesinde yayınlandıktan sonra, yukarıdaki kurallara uygun olarak mail gönderen ve sorulara doğru cevap veren ilk 10 ve ilk 5 kişi hediyeye hak kazanacaktır. Gelen mailların Turkuvaz Mail Serverlarına erişim saati baz olarak alınacaktır.

5. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

6. Katılımcıların hediyelerini kimlik belgeleri ve telefon numaralarının teyidi karşılığında, teslim belgesini imzalayarak, şahsen Barbaros Bulvarı CamHan No 153 Beşiktaş İstanbul. Adresinden teslim almaları gerekmektedir.

7. 03.02.2011 tarihine kadar hediye teslim alınmadığı takdirde hediye hakkı kaybolacaktır
8. Kazanan yarışmacıların isim bilgileri 02.02.2011 tarihinde caferuj.com.tr internet sitesinden duyuruluyor olacaktır.

9. Söz konusu Uygulamaya 18 yaşından küçükler katılamaz. Gerçekte 18 yaşından büyük olmayan ancak 18 yaşından büyük olduğunu beyan ederek Uygulamaya katılan üyeler ödül kazansalar dahi bu haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

10. TURKUVAZ MEDYA GRUBU bünyesinde çalışan şirket personellerinin ve personellerin 3. dereceye kadar akrabalarının Uygulamaya hiçbir şekilde katılım hakkı bulunmamaktadır. Buna rağmen şirket personellerinin veya 3. dereceye kadar akrabalarının Uygulamaya katılması ve ödül kazanmaları halinde ilgili personel veya yakınları bu haklarından feragat etmiş sayılacak olup, İnternet Sitesi ve TURKUVAZ MEDYA GRUBU' na karşı herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunamayacaklardır.

11. TURKUVAZ MEDYA GRUBU'nun Uygulamanın kurallarında tek taraflı takdir hakkına dayalı olarak değişiklik yapma hakkı saklı olacaktır.

12. Uygulamaya Türkiye dışından katılım kabul edilmeyecektir.

13. Hediye almaya hak kazanan Katılımcılar, elde ettikleri ödülün bir başka ürünle değiştirilmesini ya da bedeli nispetinde para ödenmesini talep edemeyeceklerdir.

14. Yarışmaya katılan her üye katılım koşullarını kabul etmiş bulunur.