Galvanni Yılbaşı’nda Peru’dan esintiler öneriyor
MODA

Galvanni Yılbaşı’nda Peru’dan esintiler öneriyor

Kısa süre önce Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan İtalyan hazır giyim markası Galvanni yılbaşı alışverişi için birbirinden şık alternatifler sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Aralık 2011

Peru'dan ilham alınarak hazırlanan 2012 kış koleksiyonunda Güney Amerika'nın renk ve kültür zenginliği grafiklerle gömlek, sweatshirt ve trikolara yansıtılmış. Rengarenk pantolonlar ise bu soğuk mevsime ayrı bir dinamizm kazandırıyor. Bu pantolonların yine en iyi tamamlayıcıları ise kaşmir yumuşaklığındaki Galvanni sweatleri, bol armalı Galvanni gömlekleri, ipek karışımlı ceketler.

Şık ve Rahat Tarzıyla Ekran Yüzlerinin de Tercihi
Çıkış noktası polo sporu olan marka Türkiye'deki binicilik aktivitelerinden de desteğini bu anlamda esirgememiş. Kısa sürede spor dünyasının da ilgisini çeken Galvanni ürünleri farklı tarzı ve rahatlığıyla şimdiden birçok ekran yüzünün de vazgeçilmezi haline geldi. Günlük spor giyim ürünlerin içerisine yerleştirdiği şık ve lüks detaylarla, stil sahibi moda severler tarafından dünya çapında aranan ve tercih edilen Galvanni; İtalya, Fransa, Almanya, A.B.D. , İsviçre ve Rusya'nın ardından, Türkiye'de de 96 ayrı noktada moda severlerle buluşuyor.

Galvanni Hakkında: Tohumları yıllar önce İtalya'da atılan Galvanni Europe GmbH 2 yıl önce de Türkiye pazarı için Maat Creative Tekstil San. ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Firma 1 yıldır Türkiye'de agresif bir pazarlama stratejisi uyguluyor. Başarılı pazarlama uygulamaları bu yıl Maat Creative'in; markanın, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerindeki pazarlama haklarına da sahip olmasını sağladı.