Magicform ile uğurlu bir seneye hazırlanın
MODA

Magicform ile uğurlu bir seneye hazırlanın

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Aralık 2011

Kırmızı rengin uğuru, MAGICFORM Yılbaşı Koleksiyonunda sizleri bekliyor! Yılbaşı Koleksiyonunda, geleneksel kırmızıyı farklı tasarımlar ile yeniden yorumladı.

Yeni bir yıla başlarken uğur getiren kırmızı külotlar, MAGICFORM tasarımcıları tarafından klasikten uzak ve sezonun ruhuna uygun olarak hazırlandı. Kadını en iyi tarif eden kumaş olduğuna inanılan dantelin ağırlıkla kullanıldığı koleksiyona, fırfır detayları farklı bir hava katarken, siyah ve kırmızı ile hayat bulan kalp formatındaki külot serisi, iç dünyanızı renklendirmek için birebir.

Sıcacık bir dokunuş için, hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye olarak tercih edeceğiniz polar sabahlık ve çoraplar, fiyonk ve kartopu tanesi detayları ile farklılaştırıldı. Yeni dileklerle taze bir sabaha uyanmanın en keyifli yollarından biri olan uyku gözlükleri, kırmızı polar kumaş üzerine, çam ağacı ve çiçek desenleri ile tasarlandı.

Yeni bir yıla, kırmızının uğuru ile merhaba demek isteyenler için tasarlanan MAGICFORM ürünlerini, Türkiye'de 200'ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM'lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.