Burberry Prorsum 2012 Erkek Defilesini Kaçırmayın
MODA

Burberry Prorsum 2012 Erkek Defilesini Kaçırmayın

Burberry Prorsum 2012 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu defilesi burberry.com'dan canlı yayınlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2012

2012 İlkbahar/Yaz sezonunda toprak ve güneş renklerinin iddiasını koleksiyonuna katan Burberry, 14 Ocak saat 18:00' de Milano'da gerçekleştireceği 2012 Sonbahar/Kış Erkek Defilesi ile moda dünyasına bir kez daha yön vermeye hazırlanıyor.

Türkiye'den defileye davet edilen ünlü isimler; Murat Boz ve kız arkadaşı Eliz Sakuçoğlu ile Burcu Esmersoy defileye Burberry kıyafetleri ile katılacak ve tüm Dünya starları ile birlikte defileyi ön sıradan izleyecekler.

Türkiye saati ile 18.00'da www.burberry.com ve Burberry Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanacak defileyi ayrıca www.esquire.com.tr adreslerinden de yine canlı olarak izleyebilirsiniz. Iphone ve Ipadlerinizden de kolaylıkla izleyebileceğiniz defilede, Burberry,Runway to Reality konsepti ile defile sırasında beğendiğiniz ürünleri canlı ve anında http://dev.esquire.com.tr/burberry adresinden online satın alma imkanı sunuyor. Ayrıca tüm koleksiyonun görselleri Burberry'nin Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram sayfalarında da yayınlanacak.

KOLEKSİYON DETAYLARI: Markanın klasikleşen renkleri bej, kahverengi, camel, siyah ve haki renkleri koleksiyona yön verirken, her sezon farklı bir detaya hayat veren marka bu sezonda iddialı detayları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Birçok ünlünün ve modayı yakından takip eden erkeklerin tercihi Burberry, triko, pantolon, şapka, çanta ve diğer sevdiğimiz ürünleriyle yeni sezonda da sizleri mağazalarına bekliyor.