Lüks ve ihtişam yeniden yorumlanıyor...
MODA

Lüks ve ihtişam yeniden yorumlanıyor...

Türk moda ve tekstilinin dünyadaki gururu GIZIA, 2011 -12 sonbahar kış koleksiyonunda alışılagelmiş tarzının sınırlarını aşarak Parisien bir look kazandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2012

Günlük hayatın vazgeçilmezi Jean, tüvit kumaşlarla birarada…

Tayyörlerin vazgeçilmez kumaşı olan tuvit bu kez jean pantolanlarla kombinlenerek, şehir hayatının vazgeçilmezlerinden oluyor... Kalem etekler ve pantolonlar ile klasik kombinlerine aşina olduğumuz tuvit ceketler, jeanler ile hem şık hem de rahat bir duruş sergiliyorlar… Her dem moda kazayağı deseni bu kez, sax mavinin iddialı yorumu ile örme kumaşlarda karşımıza çıkıyor. Kol, yaka ve etek uçlarının bedeni saran detaylarında kullanılan altın tonlarındaki zincirler, lüksü seven GIZIA kadını için tasarlanmış. Örme kumaşlarla buluşan kürk detaylar soğuk kış günlerinde de şıklık vadederken, parisien tayyör görünümü modern bir dokunuşla, şık GIZIA kadınının günlük hayattaki ilk tercihi olacak.

İpek emprimeler Sax mavinin Gizemli Tonları ile Geceye Hazır…

Gece elbiselerinde kullanılan ipek emprime kumaşlar bu kez siyahtan mavi rengine dumanlı degradelerin sitilize edilmiş gül desenlerine dönüşmesiyle GIZIA kadınının bedenini saracak. Yüksek dikiş kalitesinde, özel dokunan ipek kumaşlarla her sezon farklı stilleriyle; GIZIA, kadınını şaşırtmaya devam ediyor…