Vipdükkan.com’dan Yepyeni Bir Marka: Marie Posa !
MODA

Vipdükkan.com’dan Yepyeni Bir Marka: Marie Posa !

Vipdükkan.com’un, modern, kendine bakan, zevkli kadınlar için özel olarak yarattığı yeni markası Marie Posa; ilk koleksiyonunu Tülin Şahin’in mankenliğini yaptığı moda çekimiyle birlikte, Vipdükkan.com’da satışa çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2012

Şehirli kadının ruhundan esinlenen sofistike çizgilere sahip bir marka olarak tanıtılan Marie Posa, ilk koleksiyonun çıkışını Tülin Şahin'in mankenliğini yaptığı moda çekimleriyle gerçekleştiriyor.

Şıklığı ve rahatlığı kadınsı bir yorumla tasarımlarına yansıtan Marie Posa, Vipdükkan.com'un kendi markası; dolayısıyla satışı da yalnızca Vipdükkan.com üzerinden yapılacak. Marie Posa koleksiyonundan bazı parçalar, bir süredir yayınlanan Vipdükkan tv ve açıkhava reklamları ile sitenin çeşitli tanıtım görsellerinde önden tanıtılmaya başlanmıştı. Artık herkesin sorduğu bu özel tasarımlar, tüketiciye satışa sunuluyor. Çok özel tasarımcılar tarafından, sezonun giyim trendlerine yön verecek kadınlar için tasarlanan Marie Posa'nın ilk günden itibaren yoğun bir ilgiye maruz kalması bekleniyor.

1000'in üzerinde markayı, Türkiye'nin dört bir yanına en avantajlı fiyatlarla ve tam zamanında ulaştıran Vipdükkan.com, moda dünyasına sunduğu bu yeni marka ile kadınların kalbini hedefliyor. Marie Posa'nın gardıroplarda, Vipdükkan.com'un ise internet tarayıcılarında en özel yere yerleşmesi; şehirli ve ne istediğini bilen kadının hayatını kolaylaştıracağa ve güzelleştireceğe benziyor.