Gümüşü kendine yakıştır
MODA

Gümüşü kendine yakıştır

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Eylül 2012

Gümüşü bir türlü kullanamayan, kullanmaktan öte kıyafetime uyar mı acaba diye düşünmekten kendini alamayanlar henüz Loja's ile tanışmamış olmalı. Aksesuarlardaki yeni trend bileklikler şimdi Loja's'ın gümüş ustalığıyla birleşiyor, tarzı ve işlemelerindeki incelikleri ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Gümüş kimileri için bir tutkudur. Kıyafetlerin tamamlayıcısı, tarzın yansıtıcısı... Kimileri için ise acaba yakışır mı ya da tarzıma uyum sağlar mı diye düşünülen bir aksesuar olarak görülüyor. İşte tam bu noktada küpelerden kolyelere, yüzüklerden bilekliklere kadar modern gümüş takıların yaratıcısı Loja's ortaya çıkıyor.

Gümüş takıların bir numaralı adresi Loja's, her tarza ve zevke hitap eden, özel tasarımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Kadınların her isteğine karşılık ortaya çıkardığı takılar arasında bu sezon gümüş bileklikler ön plana çıkıyor. Usta eller tarafından, incelikle işlenmiş gümüş bileklikler birden çok çeşidiyle göz dolduruyor. Aksesuarlarında hareketliliği sevenler için kıvrımlarla şekillendirilmiş modeller, klasikten vazgeçmeyenler için hazırlanan kare ve dikdörtgen formdaki bileklikler de kadınların beğenisine sunuluyor.

Hepsi bununla kalmıyor. Sadece bileklikle yetinmeyip, gümüşü takım halinde takmak isteyenler için düşünülerek hazırlanan setler şimdi Loja's mağazalarında satışa sunuluyor. Gümüş ile tanışmamış iseniz ya da bir türlü aradığınız modeli bulamadıysanız Loja's'ın farklı tasarımları ve modelleri şimdi sizleri bekliyor.