Hala Ugg bot giymeye devam ediyor muyuz?
MODA

Hala Ugg bot giymeye devam ediyor muyuz?

Kimilerine göre çirkinlik abidesi, kimilerine göre rahatlık sembolü... Peki, Ugg botlar hala moda mı?

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Aralık 2012

Her kış aynı tartışma alevleniyor: Hala Ugg bot giymeye devam edecek miyiz? Ve her kış her kafadan farklı bir ses çıkıyor! Bu sezon, Ugg botlara savaş açan ilk isim, İngiliz stil ikonu Alexa Chung oldu. Chung, geçtiğimiz günlerde attığı bir Tweet'te, Ugg botları keşfeden ismin "vurulacaklar listesi"nde olduğunu söyledi ve bir de şunu ekledi: "Şalvar pantolonları yeniden trend ilan edenler de!"

Tabii ki kimseyi vurmayalım; ama bir trendi "moda mı, değil mi" diye tartışabiliriz... Avustralyalı sörfçülerin, uzun saatler soğuk suda kaldıktan sonra ayaklarının hızla ısınmasını sağlamak için giydikleri bir çizme aslında Ugg botlar. Bir trend avcısının keşfinden sonra ise tüm dünyaya hızla yayıldı. Yumuşacık koyun yününden yapılan botlar, çok rahat ve ayakları sıcacık tutuyor. Bu nedenle Britney Spears, Sarah Jessica Parker, Sharon Stone gibi yıldızlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Ancak botların çirkin olduğu da bir gerçek. Zaten adını da İngilizce'de çirkin anlamına gelen "ugly"den alıyor. Ve birçok kıyafaten altına uymadığı da doğru. Peki ne yapacağız? İsteyen giyecek, istemeyen giymeyecek! Bize de karışmamak düşecek...

UGG'IN YENİ SEZON MODELLERİ PAYETLİ