Penye Mood’un Yeni Sezon Ürünlerinde Alex Akimoğlu İmzası..
MODA

Penye Mood’un Yeni Sezon Ürünlerinde Alex Akimoğlu İmzası..

Penye Mood, 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonunda bayanlara kalite, şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Nisan 2013

Aktif ve modern kadının hayat felsefesi en ince ayrıntılarına kadar düşünülerek tasarlanan koleksiyonda, markanın kimliğini oluşturan ev kıyafetleri, dış giyim kodlarına göz kırparak daha cazip hale getirildi.

Penye Mood'un yeni koleksiyon ürünleri başarılı moda tasarımcısı Alex Akimoğlu tarafından hazırlanan 3 ana temadan oluşuyor…

Hasbahçe adı verilen temadaki koleksiyonda yer alan pijama, gecelik ve sabahlıklarda ağırlıklı olarak doğa desenleri dikkat çekiyor. Çiçek, kelebek ve kuş motiflerinden oluşan kumaşlara tatbik edilen örme, vual veya koton gibi kombinlere, Japon kimonolarından esinlenilmiş tasarımlar da eşlik ediyor.

Kapalıçarşı teması, sıcak yaz günleri ve tatil kavramı göz önüne alınarak gerçekleştirildi. Beyaz vual ve örme kombinler, monokrom olarak işlenerek dış giyime kaydırıldı. Kapalıçarşı'nın '' neşesini'' simgeleyen mücevher baskılar, işlemeler, dantel detaylı basma görüntülü giysiler ve çizgi oyunlarından oluşan t-shirt elbiseler de yine yaz sezonunun trendlerini oluşturuyor.

Pantolon veya şort takımlar, baskılı t-shirtler, bisiklet temalı pijama takımlardan oluşan Sport Mood ise, Penye Mood'un spor seven kadınların beğenisini kazanmak için tasarladığı spor- şık ürünlerden oluşuyor. Bu temada da elektrik mavisi, turuncu, pembe gibi canlı renkler dikkat çekiyor. Spor Mood temasında erkek gardırobundan esinlenerek tasarlanan tüy hafifliğindeki pijama takımlar ve logo işlemeli iç çamaşırları da bize 80 li yılları geri getiriyor.