İlkbahar sezonu açıldı: Chic Goes Wild!
MODA

İlkbahar sezonu açıldı: Chic Goes Wild!

Avrupa’da dokuz lüks outlet kasabası bulunan Chic Outlet Shopping, Belçikalı ünlü çiçek tasarımcısı Mark Colle ile yaptığı işbirliğini ilkbahar sezonu için özel olarak hazırlanan ‘Chic Goes Wild!’ kampanyasıyla kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Şubat 2014

Moda dünyası, 2014 İlkbahar sezonunda çiçeklerin dönüşüne sahne oluyor. Yves Saint Laurent, Missoni ve Mulberry gibi lüks markalar koleksiyonlarında çiçek desenlerine yer verirken, Avrupa'nın dokuz şehrinde hizmet veren Chic Outlet Shopping Kasabaları da Belçikalı ünlü kreatif direktör Mark Colle ile yapılan işbirliği sayesinde çiçek açıyor. Dior için Raf Simons'ın açılış şovuna özel tasarladığı 'çiçek duvarı'yla büyük ses getiren Colle'un alışveriş kasabaları için yaptığı çalışma, modanın doğaya dönüşünü simgeliyor.



TÜM KASABALAR ÇİÇEKLERLE DONATILDI

Colle, Chic Outlet ile yaptığı işbirliğini "Dünyanın önde gelen modaevlerinin ve lüks markaların tasarımlarını barındıran kasabalarla birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hazırlık sürecinde kasabaların alışverişi zevke dönüştüren özgün tasarımından ilham aldım. Umarım konuklarımız ortaya çıkan sonuçtan memnun kalır," sözleriyle anlattı.

Value Retail Genel Müdürü Desirée Bollier ise konuyla ilgili şunları söyledi: "Baharı selamlamak için, moda dünyasının gözde çiçek tasarımcısı Mark Colle ile birlikte çalıştık. Colle, benzersiz tarzıyla kasabalarımızı büyüleyi bir renk ve doku cümbüşüyle donattı."

KAMPANYA İLE YABANİ ÇİÇEK TÜRLERİ KORUNUYOR
Diğer yandan Chic Outlet Shopping, 30 Nisan 2014 tarihine kadar alışveriş kasabalarında satılacak 'Chic Goes Wild!' koleksiyonu aracılığıyla tehlike altındaki yabani çiçek türlerini korumak için Uluslararası Botanik Bahçeleri Koruma Teşkilatı (BGCI) ile de işbirliği yapıyor. Kasabalara gelen ziyaretiler, yabani çiçek türlerinin tükenmesinin önüne geçmek ve bu türleri dünya çapında yaygınlaştırmak için, kendi yerel botanik bahçelerine ekmek üzere Chic Outlet Shopping tohum çubuklarından alabiliyor. Ziyaretçilere daha sonra favori çiçekleriyle oluşturdukları görüntüleri #CHICGOESWILD etiketiyle Twitter'da paylaşarak etkinliği küreselleştirme şansı da sunuluyor.
Chic Outlet Shopping, duyarlı alışveriş anlayışı çerçevesinde kasabalarında konukları için özel ve sürpriz etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

CHIC OUTLET HAKKINDA
Chic Outlet Shopping, Value Retail tarafından sunulan ve sadece Chic Outlet Shopping® Village Koleksiyonunda yakalayabileceğiniz özel, lüks outlet alışveriş deneyimidir. Chic Outlet Shopping® Kasabaları; lüks markaları, etkileyici açık hava 'köy' ortamları, güler yüzlü olağanüstü hizmet, yıl boyu süren etkinlikler ve elbette paranın karşılığını fazlasıyla sunmasıyla özdeşleştirmiştir. Dünya lideri markalar, tüm yıl boyunca kendi lüks butiklerinde, önerilen satış fiyatına göre %60'a ve bazen daha fazlasına varan indirimlerle önceki sezon orijinal koleksiyonlarını sunmaktadırlar.