SUITSUIT valizinizle en şık sizsiniz!
MODA

SUITSUIT valizinizle en şık sizsiniz!

Instagram'da keşfedip bayıldığımız valizlerin izini sürdük. Karşımıza Hollandalı SUITSUIT çıktı. Türkiye'ye Mindbutik tarafından getirilen marka, hem birbirinden şık valiz koleksiyonu hem de hayal gücünün sınırlarını zorlayan valiz kılıflarıyla aklımızı a

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2014

Meraklı, trendleri takip eden ve yaratıcı dünya gezginleri için; orijinal, güncel ve modaya uygun seyahat aksesuarları üreten Hollandalı SUITSUIT, Mindbutik tarafından şimdi Türkiye'ye getiriliyor.

Milan, New York ve Londra podyumlarından ilham alınarak oluşturulan VALİZ ve VALİZ KILIFLARI koleksiyonları, hem her beğeniye hitap edecek çeşitlilikte, hem de keskin ve canlı renkleri, pırıl pırıl baskıları ile çok dikkat çekici ve en önemlisi: birlikte gezmesi EĞLENCELİ!

Siyah, lacivert ya da gri renklerde kullanageldiğimiz valizlerimiz, şimdiye kadar sadece fonksiyonelliğe hizmet ediyor ve kendi tarzımızı yansıtmıyordu. Şimdi fonksiyonelliğin yanı sıra, modayı, stili, duyguları ekleyerek, tarzımızı en renkli şekilde yansıtan valizlere sahip olabiliriz.

SUITSUIT'in hayatımıza getirdiği en yenilikçi ürün olan VALİZ KILIFLARI ise; sıradan valizinizi anında dikkat çekici bir moda objesine dönüştürür, aynı zamanda da valizinizi korur.



Suitsuit® seyahat aksesuarlarını Boyner mağazalarında bulabilirsiniz. Eğer internetten alışverişin keyfine varanlardansanız, www.mindbutik.com adresinden ya da Boyner online ve Morhipo alışveriş sitelerinden ulaşabilir, ayağınıza kadar getirtebilirsiniz.

DOWNTOWN VALİZLERİ
"Metro istasyonları, köprüler ve sokak dansçıları gibi şehirli hayata özgü sahneler, bu tasarımda fotoğraflanıyor."

Suitsuit Downtown Valizler kozmopolit yapısıyla hayatlarımızın odağında yer alan karmaşık ve bir o kadar da ilham verici şehir hayatına bir methiye.

Downtown' da kullanılan siyah-beyaz resim kombinasyonları dünyanın moda başkentleri Paris, Milano ve New York'ta giderek yükselen kolaj trendini yansıtıyor. Downtown valizinizle siz de kozmopolitan bir moda ikonu olduğunuzu hissedeceksiniz!



"DEV İSKAMBİL KAĞIDI SEMBOLLERİ İLE EN SON MODA FLOŞ ROYAL!"

Suitsuit Ace of Spades Valiz Koleksiyonu şüphesiz ki en güçlü sembolü taşıyor. Parlak kırmızı renkte ve üzerinde beyaz Maça Ası taşıyan bu valizler kağıt oyunlarını sevenlerin yanı sıra diğerlerinden biraz farklı bir valiz isteyenlerin de tercihi olacak. Suitsuit Ace of Spades Valiziniz şıklığınıza eşlik ederken belki de size şans getirecek, kimbilir?

VALİZLERİNİZ İÇİN EN ŞIK MODA!
Havaalanında alışılagelmiş bir manzara: Yol yorgunu sıra sıra yolcular, bagaj bandının başında sabırsızca bekleşiyor ve sayısız mavi, siyah ya da gri valiz arasından, kendi çantalarını tanımaya çalışıyor.

SUITSUIT'te bu duruma bir çözüm var: Her sıkıcı gri renkli valizi, anında tanıyacağınız, son moda bir seyahat aksesuarına dönüştüren; elastik, eşsiz bir valiz kılıfı. Doğal olarak stil sahibi, renkli, pratik olduğu kadar da eğlenceli ve en deneyimli gezginlere bile dayanıklı. SUITSUIT Valiz Kılıflarımız, orta ve büyük boy sert kapaklı (68 – 82 cm) hemen hemen tüm iki tekerlekli ve dört tekerlekli valizler için uygun.

Bugün; sıradan valizinizi, modaya uygun ve trend sahibi bir seyahat aksesuarına dönüştürün ve bir dahaki sefere valizinizi bagaj bandından alırken, ilk bakışta tanımanın keyfini çıkarın.