Fabio Vivan "Stilini Göster” partisinde stil şovu yaptı
MODA

Fabio Vivan "Stilini Göster” partisinde stil şovu yaptı

Erkeklerin saç ve sakallarına kolaylıkla şekil vermesini sağlayan Braun cruZer serisi, Braun Erkek Kategorisi Global Stil Direktörü ve ünlülerin stilisti Fabio Vivan’ın katılımıyla, Ufuk Onur Tapan’ın hostluğunda gerçekleşen bir parti ile tanıtıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2015

Aslı Ekşioğlu, Bilge Öztürk, Edis Görgülü, Cemre Kemer, Eliz Sakuçoğlu, Niyazi Erdoğan, Merve Kotil, Tolga Turan, Hande Çokrak, Raisa&Vanessa, Selin Türkmen, Umut Eker ve Yunus Günçe gibi moda ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılımıyla Maçka Alancha Restaurant'ta gerçekleşen etkinlikte Umut Eker sakallarını Fabio Vivan'a emanet etti.

"Braun ile Stilini Göster" partisinde Fabio Vivan, Türkiye'de sakalı en çok yakıştırdığı isim olan Umut Eker'i Braun cruZer6 beard&head ile tıraş ederek harika bir stil şovuna imza attı. David Beckham'dan Rolling Stones'a kadar birçok ünlü ismin stilistliğini yapan Fabio Vivan, Türk erkeklerinin saç ve sakallarını en iyi şekilde şekillendirmeleri için stil tüyoları vererek son trendleri de davetlilerle paylaştı.

Saç ve sakal stilinin bir erkeğin kişiliğini yansıttığını söyleyen Fabio Vivan, "Sakallarınızı tıraş etmek, kırpmak ve şekillendirmek kendinizi yeniden yaratma imkanı sunar. İyi ve doğru bir stil yüzünüzdeki kusurları gizlemenize, az göze çarpan güzel ayrıntıları da ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Türk erkeklerinin saç ve sakal stilleri beni oldukça şaşırttı. Farklı tarzlar denemeye bu kadar açık olduklarını bilmiyordum. Birbirinden farklı onlarca saç ve sakal tarzının bir arada olması Türk erkeklerinin stil konusundaki cesaretini de gösteriyor Braun cruZer6 beard&head ile erkekler istedikleri sakal stilini yaratıp tarzlarını yansıtabiliyorlar" dedi.