Aradığınız her şey tek bir platformda!
MODA

Aradığınız her şey tek bir platformda!

Brand-Store.com 15 binden fazla marka ile alışveriş tutkunlarının yeni adresi! Aranan ürünü tüm online alışveriş hizmeti veren mağazalardan tarayarak listeleyen Brand-Store.com, sevdiğiniz mağazalardan en güvenli, hızlı ve kolay alışverişi sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ekim 2015

Gelir ortaklığı iş modeli ile çalışan Brand-Store.com, e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getiren bir yapı. Online satış kanallarını kullanan marka ve mağazaları bir araya getiren platform; giyimden, ayakkabıya ev tekstiline, mobilyadan elektronik aksesuarlara ve kozmetiğe kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kullanıcıların tek bir platformda aradıkları "her şeyi" bulabildikleri bir ortam sunmayı amaçlayan Brand-Store.com; aradığınız ürünü, online alışveriş hizmeti veren bütün mağazaları tarayarak listeliyor.



Arama odaklı kurgulanan sitede, kullanıcıların aradığını kısa sürede bulması ve en kısa sürede satın alma noktasına yönlendirilmesi sitenin temel çalışma prensiplerinden biri. Marka, mağaza, cinsiyet, renk, kategori ve fiyat aralığı seçenekleri kullanılarak, sadece ürün grubu ya da tek bir ürün ile ilgili arama yapılabiliyor veya ürün özelliklerini girerek arama kutusu kullanılabiliyor.

• 'İndirimdekiler' bölümü ile hangi mağazada, indirimde hangi ürün var; hepsini sergiliyor!
• Özellikle aradığınız bir markayı, o markayı satan tüm mağazalardan görebilme imkanı sunuyor.