Zamanı Beatles’a ayarlayın
MODA

Zamanı Beatles’a ayarlayın

İsviçreli saat üreticisi Raymond Weil 40. yılını, sektörde çığır açacak bir koleksiyonla kutluyor. “maestro Beatles” Limited Edition Koleksiyonu, saat yapımcılığı tarihindeki en heyecan verici müzikal ortaklığın ürünü olarak ortaya çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mart 2016

40.yılını kutlayan Raymond Weil, ibreyi tüm zamanların en iyi müzik grubu Beatles'a çeviriyor. Sektörde büyük ses getiren bir işbirliğine imza atan Raymond Weil, sınırlı sayıda üretilen "maestro Beatles" modeliyle, saat tutkunlarının ve koleksiyonerlerin de gönüllerini fethediyor.

"maestro Beatles" modelinin, mekanik otomatik kurulma özelliği bulunuyor. 39,5 mm kasa boyutuna sahip kaplama çelik kasalı modelin özel yapım kadranında Beatles'ın yayınlanmış 13 albümünün isimleri yer alıyor. 4 rakamının bulunduğu yerde ise, 1965 yılında yayınlanan Beatles albümü "Help"e gönderme yapan özel bir ibre bulunuyor. Gümüş galvanizli kadranın çelik kayışla uyumu dikkat çekiyor.

Kadranda Beatles'ın resmi logosu ile saat 3 yönünde tarih penceresi yer alıyor. Saatin arka kasasında ise, kül rengi safir kristalden yapılan Beatles logosunun yanı sıra özel seri numarası bulunuyor. Efsanevi dörtlüye atıfta bulunan "maestro Beatles" yalnızca 3.000 adet üretildi. Bu olağanüstü saatin kutusu da benzersiz özellikler taşıyor. Beatles'ın meşhur bateri görselini kapağa taşıyan kutunun kapağında yer alan Raymond Weil ve Beatles logoları büyük beğeni topluyor.

Raymond Weil'in CEO'su Elie Bernheim "Müziğin dehası Beatles grubu ile markamızın yan yana gelmesinden gurur duyuyoruz. Raymond Weil kurulduğu tarihten bu yana müzikten ilham alan saatler tasarlamıştır ve tasarlamaya devam edecektir." diye belirtiyor. Bernheim; "40.yılımızı, müzik tarihine malolmuş bu efsanevi dörtlü ile kutlamaktan dolayı çok mutluyuz." diye ekliyor.