Bazaar 150 yılını kutluyor
MODA

Bazaar 150 yılını kutluyor

Dünyanın ilk kadın moda dergisi Harper's Bazaar bundan tam 150 yıl önce kurulmuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Kasım 2017

Derginin Türkiye edisyonu ise yayın hayatında olduğu 1993'ten beri yaşam sanatını ve modayı farklı açılardan ele alarak okuyucularına her yönüyle aktarıyor. İşte bu farklı açıları yani kadınların farklı yönlerini açığa çıkarmak üzere; Bazaar 150. yaşında üç farklı kapak ve 700 sayfalık içeriğiyle okucusuyla buluştu. Bazaar Türkiye'nin Kasım sayısının kapaklarından biri Serenay Sarıkaya.

Yeni sezonuna başlayan Fi dizisindeki karakterinden aldığı ilhamla dinamik tarzını Mert Aslan'ın styling'i ile Koray Parlak'ın objektifi karşısına geçti.

Diğer kapak yıldızı ise styling'ini Sarah Gore Reeves'in yaptığı ve Jack Waterlot'un Bazaar Türkiye için fotoğrafladığı Hana Jirickova.

Standart Dışı güzellik anlayışıyla 150. yıl partisini ultra görkemli kılan Daphne Groeneveld'in kapağı da yine Sarah Gore Reeves ve Jack Waterlot tarafından Bazaar Türkiye'ye özel gerçekleştirildi.

Derginin Kasım sayısında okuyucuları arşivlerde bir yolculuğa çıkaran Bazaar, sayfalarında aynı zamanda sanat, moda ve iş dünyasından ünlü isimlerle parti konseptinde özel bir çekime yer veriyor.