Victoria's Secret'ta Gigi Hadid krizi!
MODA

Victoria's Secret'ta Gigi Hadid krizi!

Önce Victoria’s Secret Fashion Show 2018'de yüreyeceğini açıklayan Gigi Hadid, sonra "Katılamayacağım" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Kasım 2017

Çin'in Shanghai şehrinde yapılacak olan Victoria's Secret Fashion Show 2018'de Gigi Hadid krizi çıktı.

Victoria's Secret Fashion Show'a geçen yıl damga vuran Gigi Hadid'in bu yıl da defileye katılacağı biliniyordu. Son dakikaya kadar herkes Gigi Hadid'in moda dünyasının en önemli olaylarından biri olan Victoria's Secret podyumunda, kanatlarıyla yürümesini bekliyordu.

Hatta Gigi, bu yılın ünlü moda şovunda yer alacağını, geçen yılın Victoria's Secret defilesinden bir görüntüyle Instagram hesabından duyurarak; "Victoria Secret 'ın bu yıl gerçekleşecek olan defilesine çağrıldım. Her zaman kurduğum hayalim gerçek oldu. Bu unutulmaz fırsat için arkadaşlarıma (etiketlenen) teşekkür ederim.Her açıdan yine rüya gören bir çocuk gibi hissettiyor" ifadelerini kullandı."

Ancak Gigi Hadid önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Victoria's Secret defilesinde yer almayacağını açıkladı. Yaklaşık iki senedir Victoria's Secret podyumunda boy gösteren Gigi Hadid Twitter hesabından bu yılki defileye katılamayacağını açıkladı.

Gigi şöyle yazdı, "Bu yıl Çin'de gerçekleşecek defilede olamayacağım için çok üzgünüm. Victoria's Secret ailemi çok seviyorum ve o gün Victoria's Secret meleklerinin ruhen yanında olacağım. Herkesle birlikte ekran karşısında şovu izlemek için sabırsızlanıyorum. Önümüzdeki sene görüşürüz!"



Gigi Hadid'in kız kardeşi Bella Hadid ise Instagram hesabından listeye son anda eklendiğini ve Secret Fashion Show 2017'de yer alacağını açıklamıştı. Gigi'nin katılamayacağını belirtmesi ardından Bella'nın ne tepki vereceği merak konusu oldu.


Gigi Hadid'in yakın arkadaşı olan ve Victoria's Secret defilesinde geçen yıl büyük ses getiren Kardashian klanının modeli Kendall Jenner da yer almayacak.

Gigi'nin defilede neden yer almayacağına dair kesin bir bilgi yokken, ünlü mankenin geçtiğimiz yıl Buda şeklindeki kurabiye ile çektiği videonun fazla ırkçı bulunduğu ve bu yüzdenden de Çin'de gerçekleşecek defilede yer almamasına dair propagandalar olduğu iddialar arasında.