Fendi'den kişiselleştirme özelliği
MODA

Fendi'den kişiselleştirme özelliği

FENDI, fendi.com web sitesi üzerinden made to order (sipariş üzerine yapılan) sistemini hayata geçirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2017

Türkiye'ye de servis hizmeti sunan özel sipariş bölümünde kişiye özel tercihlere göre üretilen çanta ve aksesualarlar sunuluyor.

Customise It ismi verilen kişiselleştirme uygulaması, Online lüks platformu farfetch.com işbirliği ile hayata geçiriliyor ve markanın en ikonik serileri Kan I F çanta ve çanta strap'leri farklı renk, logo ve materyallerle markanın Floransa'da bulunan atölyesinde kişiye özel olarak üretilerek 12 hafta içerisinde müşteriye iletiliyor.

Fendi Başkanı ve CEO'su Pietro Beccari konuyla ilgili, "Çağımızda, özelliştirme, müşterilerimiz için lüksin nihai ifadesi. Fendi'nin Kan I F çantası ve kayışı için ilk çevrimiçi özelleştirme servisi olan Customize It'i piyasaya sunmaktan memnunuz. Farpetch ile ortaklık sayesinde bu proje hayata geçirildi, cesur tasarımlarımızı ve öncü ruhumuzu yeni dijital, modern bir şekilde sergilemek için eşsiz bir fırsat olacağını düşünüyoruz; bu da müşterimizin lüks özel imkanlarını karşılayacaktır." dedi.

Farfetch'in kurucusu ve CEO'su José Neves, "Özelleştirme lüks tanımına geri döndü ve artık müşterilerin özelleştirilebilir bir öğeyle ürünleri, deneyimleri ve hizmetleri bekledikleri her zamankinden daha fazla. Farfetch olarak müşterilere benzersiz alışveriş deneyimleri hazırlamak için doğrudan partnerimiz FENDI ile birlikte çalıştık. Birlikte, lüks pazarda hiçbir şeyden önce durmayan, son teknoloji ürünü özelleştirme deneyimi yaratmış bulunmaktayız. Bu güzel çanta ve kayışlar için bu projede FENDI ile işbirliği yaparak ve küresel müşterilerimize kişiliklerini ifade etmek için bir şeyler hazırlama fırsatı vermekten heyecan duyuyoruz "dedi.